ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπέκαμ ανέβασε spoiler του Game of Thrones και οι θαυμαστές του είναι έτοιμοι να τον μπλοκάρουν

Ο Μπέκαμ ανέβασε spoiler του Game of Thrones και οι θαυμαστές του είναι έτοιμοι να τον μπλοκάρουν
david sims

Την οργή των θαυμαστών της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones στη Μεγάλη Βρετανία προκάλεσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο σταρ των γηπέδων και προσφάτως ηθοποιός ανέβασε, πριν λίγο καιρό, μία σειρά από spoiler της σειράς στο Instagram και οι θαυμαστές του GOT εκνευρίστηκαν μαζί του και τον απείλησαν με αποκλεισμό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι θαυμαστές της σειράς δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι ο 42χρονος ποδοσφαιριστής ανέβασε στο διαδίκτυο σκηνές από τα προσεχώς με αποτέλεσμα να τους καταστρέψει την έκπληξη.

beckham people n53

Πηγή: Marc Hom for People Magazine

Η οργή τους ξέσπασε για τον Μπέκαμ και το twitter πήρε φωτιά ζητώντας να σταματήσει να ανεβάζει spoiler της σειράς γιατί θα σταματήσουν να τον ακολουθούν, μάλιστα κάποιοι του θύμισαν γράφοντας ότι «ο Μπέκαμ καταστρέφει το Game of Thrones μέσα από τις ιστορίες του στο insta όπως κατέστρεψε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998».

Ασχέτως πάντως με το τι λένε οι θαυμαστές της σειράς ή οι δικοί του να θυμίσουμε ότι το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ξεκίνησε ένα σεμινάριο τεσσάρων εβδομάδων για την πιο δημοφιλή σειρά όλων των εποχών.

Untitled-design-1
jon snow and daenerys targaryen
3155

Πηγή: HBO

Όπως παλιότερα το πανεπιστήμιο του Στράτφορντσαϊρ δίδαξε το φαινόμενο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπου οι συμμετέχοντες μελέτησαν τις κοινωνικές επιπτώσεις που έχει η εμμονή των ανθρώπων με τους ποδοσφαιριστές.

htjy

πηγή: instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ