ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάρα Ντελεβίν το νέο κορίτσι του Ορλάντο Μπλουμ για την Amazon

Κάρα Ντελεβίν το νέο κορίτσι του Ορλάντο Μπλουμ για την Amazon

Μπορεί η συμμετοχή της σε μία από τις πλέον δαπανηρές αποτυχία του κινηματογραφικού καλοκαιριού να μην έφερε τα προβλεπόμενα εισιτήρια ωστόσο το πρώην μοντέλο Κάρα Ντελεβίν συνεχίζει τις περιπέτειες της στο σύμπαν της επιστημονικής φαντασίας με σύμμαχο της τον Ορλάντο Μπλουμ.

Οι δύο πρωταγωνιστές στη δραματική σειρά φαντασίας "Carnival Row" στο τηλεοπτικό δίκτυο Amazon θα υποδυθούν τους ήρωες σε ένα "noir δράμα φαντασίας" για λογαριασμό του ανταγωνιστή του Netflix.

Η ανερχόμενη ηθοποιός θα υποδυθεί ένα μυθικό πλάσμα, τη Vignette Stonemoss, μία νεράιδα – πρόσφυγα που φεύγει από την πατρίδα της και βρίσκεται αντιμέτωπη με την προκατάληψη των ανθρώπων.

Ο γνωστός από την κινηματογραφική σειρά "Οι Πειρατές της Καραϊβικής" Ορλάντο Μπλουμ θα είναι παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς και θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Μπλουμ θα ενσαρκώσει έναν αστυνομικό επιθεωρητή με το ασυνήθιστο όνομα Rycroft Philostrate, ο οποίος ερευνά τη δολοφονία μίας νεράιδας.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων με θέμα την προσπάθεια διαφυγής μυθικών πλασμάτων από το παρελθόν τους, θα προβληθεί το 2019.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία "νεο-βικτωριανή πόλη". Η Rene Echevarria (Castle, Star Trek: The Next Generation) και ο Paul McGuigan (Push, Victor Frankenstein) είναι οι σεναριογράφοι με τον τελευταίο να υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Η Ντελεβίν πρόσφατα συμπρωταγωνίστησε με τη Rihanna στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Λικ Μπεσόν "Ο Βαλεριάν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες" με αμφίβολα αποτελέσματα στα ταμεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ