ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: Ο Εντ Σίραν καθησυχάζει τους fan και δεν επιστρέφει

Game Of Thrones: Ο Εντ Σίραν καθησυχάζει τους fan και δεν επιστρέφει

O Eντ Σίραν δεν ανήκει στο σύμπαν του Game of Thrones. Αυτό δήλωσε ο ίδιος σε μια εξομολόγηση του στο MTV News για τη μία, μοναδική και τελευταία εμφάνιση του στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones ως ένας με μουσικές κλίσεις στρατιώτης στο στράτευμα των Λάνιστερ.

Αλλά αυτή ήταν αρκετή για τον 26χρονο τραγουδιστή του Shape of You, καθώς την εμφάνισή του υποδέχθηκαν με επευφημίες αλλά και αποδοκιμασίες. Και, γι' αυτό τον λόγο, αποφάσισε να μην ξανακάνει chat στο Twitter.

Μιλώντας στη βρετανική The Sun, διευκρίνισε ότι χρησιμοποιεί, πια, τον λογαριασμό του στο Twitter για να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram.

"Μπαίνω σ' αυτό και δεν υπάρχει τίποτα εκτός από ανθρώπους που λεν κακεντρέχειες. Το Twitter είναι μια πλατφόρμα γι' αυτό" τόνισε.

Αυτή πάντως η οποία ήταν ενθουσιασμένη με την εμφάνιση του Σίραν ήταν η Άρια, θαυμάστριά του, όπως λέει ο Σίραν.

Ο ίδιος, πάντως, δεν γνωρίζει το κατά πόσον επέζησε της επίθεσης του Ντόγκον, του δράκου της Ντενέρις, στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου, αν και δεν τον απασχολεί. Πιστεύει ότι ο χαρακτήρας του δεν ταιριάζει με τον σκληρό, ψυχρό κόσμο του Game of Thrones.

"Κανείς δεν θέλει να με δει να επιστρέφω. Ήθελα να κάνω ένα καμέο σε αυτό κι έκανα το καμέο" είπε ο εδώ και πολύ καιρό θαυμαστής του Game of Thrones. "Είμαι, όμως, cool μ' αυτό. Το ευχαριστήθηκα" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ