ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tabloid report: Η Καρντάσιαν μητέρα ξανά & το 90λεπτο διαζύγιο της Τέιγκεν

Tabloid report: Η Καρντάσιαν μητέρα ξανά & το 90λεπτο διαζύγιο της Τέιγκεν

Αφίξεις και εκπλήξεις. Η tabloid φατρία δεν ξαποσταίνει, η Κιμ Καρντάσιαν δεν λέει να βάλει τέλος στους απογόνους της και ο Τζον Λέτζεντ εξομολογήθηκε το χωρισμό του από την Τέιγκεν που είχε διάρκεια λίγες μόλις στιγμές. 

Το τρίτο τους παιδί φαίνεται ότι περιμένουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, αυτή τη φορά μέσω παρένθετης μητέρας σύμφωνα με το περιοδικό People.

Όπως φαίνεται προσέλαβαν το προηγούμενο διάστημα μια γυναίκα για να κυοφορήσει το τρίτο τους παιδί. Πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι το ζευγάρι αλλά και όλη η οικογένεια ξεχειλίζουν από ευτυχία.

Η ίδια πηγή ανέφερε στο περιοδικό ότι η Κιμ Καρντάσιαν αναζητούσε την ιδανική υποψήφια εδώ και μήνες και τελικά την βρήκε.

Η βασίλισσα των social media είχε δηλώσει πολλές φορές την επιθυμία της ίδιας και του συντρόφου της να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατον να το κυοφορήσει η ίδια λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες.

Πάντα η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Καρντάσιαν συνεργάστηκε και με πρακτορείο για παρένθετες μητέρες προκειμένου να βρει μια υγιή γυναίκα που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Επίσης επιβλέπει προσωπικά το διαιτολόγιο της γυναίκας για να είναι σίγουρη ότι το έμβρυο τρέφεται σωστά.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Τζον Λέτζεντ έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση που έχει με τη γυναίκα του Κρίσι Τέιγκεν, τονίζοντας την αγάπη και το σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την κωμική πλευρά της ζωής τους.

0 38χρονος μουσικός αποκάλυψε ωστόσο τώρα ότι πριν από κάποια χρόνια είχε προσπαθήσει να χωρίσει από τη γυναίκα του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Guardian ο Λέτζεντ δήλωσε ότι δεν ήταν όλα πάντα ρόδινα στη σχέση και μάλιστα υπήρξε κάποια στιγμή κατά την οποία ο ίδιος θέλησε να βάλει τέλος σ΄ αυτήν.

Περιγράφοντας εκείνη την περίοδο της ζωής του, εξήγησε ότι ήταν πολύ πιεσμένος επαγγελματικά και απλά σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα μόνος του. Όταν το είπε όμως στο μοντέλο, εκείνη απλά απάντησε «όχι». Και μετά από 90 λεπτά ήταν ξανά μαζί.

Όπως ήταν αναμενόμενο το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Κι έτσι η Τέιγκεν αποφάσισε να απαντήσει μέσω twitter. «Ήταν σε περιοδεία, πονούσε ο λαιμός του και ήταν λίγο γκρινιάρης για όλα και γι΄ αυτό του είπα όχι», Και έγραψε διευκρινίζοντας παράλληλα ότι αυτό συνέβη πριν από 11 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ