ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: το διάλειμμα από την μουσική και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Lady Gaga: το διάλειμμα από την μουσική και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
Instagram/gaga

Η "Μητέρα των Τεράτων" φαίνεται πως έχει κουραστεί από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα πολλά πρότζεκτ και όπως ανακοίνωσε, θα κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική, για λίγο καιρό, για να ξεκουραστεί.

Μιλώντας στο Billboard, η Lady Gaga έκανε γνωστή την απόφασή της, ωστόσο σημείωσε πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι...

Πρόσφατα, λόγω ασθένειας, ακύρωσε συναυλία της στο Μόντρεαλ και για να 'αποζημιώσει' τους θαυμαστές της που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, τους πρόσφερε πίτσα.

Μπορεί να είναι άγνωστο το πόσο καιρό θα διαρκέσει το διάλειμμα αυτό, ωστόσο οι φαν της σταρ της ποπ μουσικής, αναμένεται να μάθουν πολλά για την ζωή της, μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix «Gaga: Five Foot Two», που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Capture

Στο ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης Chris Moukarbel καταγράφει την Στέφανι σε πολύ προσωπικές στιγμές μαζί με στενούς φίλους και με μέλη της οικογένειάς της.

Μεταξύ άλλων θα δούμε την δημιουργία του άλμπουμ «Joanne», τον χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της, τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «American Horror Story» και τη μεγαλειώδη εμφάνιση στον τελικό του «Super Bowl».

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το teaser που την δείχνει να μιλά για την Μαντόνα και να υπενθυμίζει κατά κατά κάποιο τρόπο την κόντρα μεταξύ των δύο σταρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ