Πώς το Game of Thrones θα αντιμετωπίσει τα spoilers

Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός για τους φαν του Game of Thrones; Η αδίστακτη Σέρσεϊ ή ο πανίσχυρος Night King; Μα φυσικά τα spoilers.

Διαβάστε επίσης

Η 7η σεζόν πήγε εξαιρετικά καλά και οι φανατικοί θαυμαστές έμειναν ικανοποιημένοι από την πλοκή και – φυσικά – από το τρυφερό τετ α τετ της Καλίσι με τον Τζον Σνόου. Όμως οι διαρροές προκάλεσαν πολλές φορές πονοκέφαλο στους υπεύθυνους του HBO οι οποίοι δεν κατάφεραν να τις περιορίσουν. Δυστυχώς όμως είναι αναπόφευκτες.

Πλέον, όμως, ποιος μπορεί να εμπιστευτεί το cast του Game of Thrones; Η απάντηση είναι απλή: κανείς. Ούτε το cast, ούτε τους ηθοποιούς και ειδικότερα ούτε τους ντόπιους που σπεύδουν στα σημεία που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να γυρίσει πολλά και διαφορετικά φινάλε για την 8η σεζόν.

«Γνωρίζω πως στο Game of Thrones θα γυριστούν πολλές εκδοχές για το φινάλε ώστε να μην ξέρει κανείς τι θα συμβεί στο τέλος. Είναι αναγκαίο να το κάνεις αυτό σε ένα σόου μεγάλης διάρκειας επειδή όταν γυρίζεις κάτι ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε θα γυρίσουν διάφορες εκδοχές ώστε να μην υπάρχει οριστική απάντηση μέχρι το τέλος», είπε ο πρόεδρος προγράμματος του HBO Casey Bloys, σύμφωνα με το The Morning Call.

Φαίνεται λοιπόν ότι δεν είναι μόνο ο Τζον Σνόου που δεν ξέρει τίποτα. Όλοι είμαστε στο σκοτάδι... μέχρι να ξεκινήσει ο 8ος κύκλος.

 

 


Διαβάστε επίσης

Κερτ Κομπέιν: τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατό του με δικαστική εντολή

Game of Thrones: H Kαλίσι δεν πληρώθηκε λιγότερα από κανέναν Τζον Σνόου

To «Βουνό» από το Game of Thrones o πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου!

Game of Thrones: ο Τζ.Ρ. Ρ. Μάρτιν για τα prequels του ΗΒΟ