ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: Αναβολή πρεμιέρας & ο J.J. Abrams νέος σκηνοθέτης του 9ου Πολέμου των Άστρων

Star Wars: Αναβολή πρεμιέρας & ο J.J. Abrams νέος σκηνοθέτης του 9ου Πολέμου των Άστρων

Οι fan της κινηματογραφικής εποποιίας Star Wars θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή για την πρεμιέρα του ένατου επεισοδίου του κινηματογραφικου franchise μετά από απαίτηση του νέου σκηνοθέτη της ταινίας J.J. Abrams που επιστρέφει στο πιλοτήριο του "Πολέμου των Άστρων".

Στην ανακοίνωση της Lucasfilm αναφέρεται ότι ο Abrams επιστρέφει μετά τη "Δύναμη που Ξυπνάει" ("Star Wars: The Force Awakens") για να ολοκληρώσει την τριλογία που ίδιος ξεκίνησε δεν αναφέρειο την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας (24 Μαΐου 2019), όπως συνηθίζεται.

Λίγο μετά η Lucasfilm γνωστοποίησε πως το Star Wars: Episode IX θα καθυστερήσει μερικούς μήνες και έτσι θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

Ο J.J. Abrams ήταν μία από τις δύο επιλογές της Lucasfilm, μετά την αποχώρηση του Colin Trevorrow του "Jurassic World" από την σκηνοθεσία του "Star Wars: Episode IX".

Σύμφωνα με το StarWars.com, o Abrams θα είναι σεναριογράφος της ταινίας μαζί με τον Chris Terrio ενώ συνυπογράφει και την παραγωγή της με την εταιρία του Bad Robot.

"Με το The Force Awakens, o J.J. μετέφερε όλα όσα ελπίζαμε και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφει για να κλείσει αυτήν την τριλογία" ανέφερε σχετικά η παραγωγός Kathleen Kennedy της Lucasfilm.

Μέχρι τα Χριστούγεννα του 2019 (ΗΠΑ) οι fan θα αρκεστούν στην προβολή της ταινίας "The Last Jedi" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ