ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τrailer Park: Η Λάρα Κροφτ μετά την Τζολί δείχνει τα δόντια της (vid)

Τrailer Park: Η Λάρα Κροφτ μετά την Τζολί δείχνει τα δόντια της (vid)

Η παλιά Λάρα Κροφτ της Αντζελίνα Τζολί μπορεί να περάσει στη λήθη. Η νέα Λάρα Κροφτ της Αλίσια Βικάντερ είναι έτοιμη να αποδείξει την αξία της στο νέο trailer του κινηματογραφικού reboot της ψηφιακής ηρωίδας.

Για τις ανάγκες της νέας ταινίας η Βικάντερ ταξιδεύει στη Θάλασσα του Διαβόλου για να ολοκληρώσει την αποστολή του πατέρα της. Έχει μόλις ένα backpack, δύο περίστροφα και μία αλογοουρά που αντέχει στις κακουχίες.

Η Βικάντερ εργάστηκε σκληρά, γυμνάστηκε πολύ και όπως αποκάλυψε στο Elle Σεπτεμβίου η ταινία της άλλαξε τη ζωή. Κυριολεκτικά.

Δεν έχω γυρίσει ποτέ τόσες σκηνές δράσης μαζεμένες. Νιώθω σαν να επέστρεψα στη σχολή χορού -η πειθαρχεία, η προπόνηση, η ένταση. Οφείλεις να έχεις επίγνωση της κινησιολογίας, της χορογραφίας, να ελέγχεις απόλυτα το σώμα σου. Ποτέ μου δεν είχα καταφέρει να σηκώσω με τα χέρια μου το βάρος του κορμιού μου. Μόλις το κατάφερα ένιωσα πραγματικά δυνατή!" είπε.

Το trailer θα παλέψει ώστε να κάνει το διαδίκτυο να λησμονήσει το απίθανα κακό photoshop της αφίσας. Στο poster που δόθηκε στη δημοσιότητα ο λαιμός της Κροφτ είναι πολύ πιο μεγάλος από κάθε γνωστό θηλαστικό. Η Βικάντερ ως Λάρα Κροφτ δεν μπορεί να έχει ΑΥΤΟ το σβέρκο.

Έτσι δεν είναι;

Τα υπόλοιπα trailer που διεκδικούν την προσοχή μας

Ο Κέβιν Σπέισι συμμαχεί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ στο πρώτο trailer του δράματος All The Money In The World.

Μετά το αμφίβολης αποτελεσματικότητας Alien: Covenant o Σκοτ επιστρέφει στην καθημερινότητα εξιστορώντας το χρονικό της απαγωγής του John Paul Getty III και της μητέρας του και την αγωνία για να παραδοθούν τα τα λύτρα των $17 εκατ. ώστε να ζήσουν. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 8 Δεκεμβρίου του 2017.

Τέλος η Τζένιφερ Λόρενς που δεν ενδιαφέρεται για τη μητρότητα επιστρέφει με ακόμη μια ταινία μετά την "Μητέρα" που διχάζει κοινό και κριτικούς. Στο "Red Sparrow" η Λόρενς υποδύεται μια γυναίκα δολοφόνο σε μια ιστορία γεμάτη από κατασκοπεία και ερωτισμό με καταγωγή από τη Ρωσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ