ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζορτζ Kλούνεϊ απασφαλίζει για τη Xίλαρι Κλίντον: «Απλά δεν το έχει!»

Ο Τζορτζ Kλούνεϊ απασφαλίζει για τη Xίλαρι Κλίντον: «Απλά δεν το έχει!»
Εικονογράφηση @ The Onion

Ακόμη και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, δηλωμένος Δημοκρατικός και ό,τι πιο liberal κυκλοφορεί στο Χόλιγουντ σήμερα είναι σίγουρος ότι αν φταίει κάποιος για την παταγώδη αποτυχία της Χίλαρι Κλίντον στις αμερικανικές εκλογές είναι μόνο η ίδια.

Ο πολιτικοποιημένος ηθοποιός μίλησε στην ιστοσελίδα The Daily Beast για την τελευταία ταινία του, το βιτριολικό "Suburbicon", και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην ήττα της Κλίντον ένα χρόνο περίπου πριν.

Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ είπε ότι αν και ακόμη πιστεύει ότι η Κλίντον θα έπρεπε να είναι η πρόεδρος των ΗΠΑ η επικοινωνιακή της δυνότητα είναι αμφίβολη.

"Ήταν περίεργο, δεν την είδα ποτέ να κάνει την υπέρβαση" είπε στο The Daily Beast. "Δεν την είδα. Και είχα άπειρους φίλους με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσις που συμφωνούσαν ότι η Κλίντον πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ!" πρόσθεσε.

Η Κλίντον δεν κατάφερε να αγγίξει τον μέσο Αμερικανό ψηφοφόρο είπε ο Κλούνεϊ. "Οι συγκυρίες την ευνοούσαν πολύ περισσότερο από τον άντρα της όταν εκείνος διεκδίκησε και κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος αλλά δεν είναι καλή στο να επικοινωνεί όσα πρέπει. Δεν πόλωσε τον κόσμο ακόμη και όταν ανέβηκε στο βήμα για να δώσει την προεκλογική της ομιλία" τόνισε.

Πιστεύω ότι δεν ήταν καθόλου καλή στη διατύπωση των προγραμματικών της δηλώσεων και δυστυχώς ζούμε σε καιρούς που ο κόσμος περιμένει από σένα να τον πείσεις" είπε. "Δεν νομίζεις ότι ο επόμενος Δημοκρατικός υποψήφιος πρεέπει να κάνει μια καμπάνια φορώντας μπλε καπελάκι που θα αναγράφει 'Ας Κάνουμε την Αμερική Σπουδαία Ξανά;" είπε ο Κλούνεϊ αναφερόμενος στο νικηφόρο slogan του Ντόναλντ Τραμπ "Make America Great Again".

"Εδώ και χρόνια η Χίλαρι Κλίντον ήταν η πλέον κατάλληλη για τη δουλειά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλη και για να διεκδικήσει την προεδρία όπως πρέπει" συμπλήρωσε ο 56χρονος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

"Ζει σε ένα χρυσό πύργο με μια ντουζίνα ανθρώπους στην αφεντιά του. Τον βλέπω και με πιάνουν τα γέλια όταν αναφέρεται στην Ελίτ του Χόλιγουντ. Ποια Ελίτ του Χόλιγουντ; Εγώ δεν έχω αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, εκείνος έχει!" είπε εκνευρισμένος και μετά του ευχήθηκε να πάει να κάνει αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ειπωθεί σε μια κόσμια συζήτηση. Οι υποθέσεις δικές σας.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ