ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράπερ ζητάει τον οβολό μας για να μας αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη

Ράπερ ζητάει τον οβολό μας για να μας αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη

Ο B.o.B. είναι καλλιτέχνης της ραπ, αρνητής του Ολοκαυτώματος, επίδοξος ερευνητής και απόλυτα, αδιαπραγμάτευτα σίγουρος ότι η Γη είναι επίπεδη -ένας ακίνητος δίσκος στο σύμπαν, μια πλατφόρμα, αυτό. 

Αποφασισμένος να μην ησυχάσει μέχρι να συμφωνήσουμε όλοι μαζί του ο ράπερ που έχει την δική του ερμηνεία της κοσμολογίας ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια στην πλατφόρμα GoFundMe για οικονομική ενίσχυση.

Ο επαγγελματίας της μουσικής βιομηχανίας ζητάει τον οβολό μας για να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό ήτοι 200 χιλιάδες δολάρια ώστε να χρηματοδοτήσει την σταυροφορία του και να μας κάνει κοινωνούς "μιας αλήθειας που θα φέρει ο ίδιος στο φως!"

Τίτλος της καμπάνιας "B.o.B. find the curve!" και όπως αναφέρει ο ίδιος τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την "εκτόξευση πολλαπλών δορυφόρων που θα απαθανατίσουν τον επίπεδο δίσκο που λέγεται πλανήτης Γη".

Οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε στον B.o.B. την πίστη, την πειθαρχία και τη σιγουριά με την οποία υπερασπίζεται κάτι που έχει πολλάκις αποδειχθεί ότι δεν ισχύει. Ακόμη και όταν ο αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson του χάρισε επιστημονικά αποδεδειγμένη επιχειρηματολογία για να τον μεταπείσει από το παράλογο.

bob

O B.o.B. επέμεινε στην άποψη του, ωστόσο έγραψε ένα κομμάτι αφιερωμένο στον αστροφυσικό που ονομάτισε "Flatline" στο οποίο τον χλευάζει ραπάροντας.

Για τον "θαρραλέο" B.o.B. -είναι μία από τις πλέον μοναχικές φωνές παράνοιας στη βιομηχανία του θεάματος, ένα βάρος για τον ψυχισμό του καθένα- η μοντέρνα επιστήμη είναι ένα καλοφτιαγμένο ψέμα.

Από το 2016 ήδη έχει ενημερώσει τους followers του στο Τwitter για την μόνη αλήεθια της Επίπεδης Γης απαιτώντας από όλους "να μεγαλώσουν και να σταματήσουν να τρώνε τα παραμύθια που τους ταίζουν τα media".

bob1

Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει στην καμπάνια οικονομικής ενίσυχης για να βοηθήσει τον B.o.B. να βρει την άκρη της Γης και να ισορροπήσει επικίνδυνα εκεί για να ολοκληρώσει την αποστολή διάψευσης του Αριστοτέλη και του Γαλιλαίου που προφανώς δεν ήξεραν τι έλεγαν και είναι #fakenews.

bob2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ