ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Τζορτζ: Μόλις τρεις εβδομάδες μετά βρίσκει το σχολείο βαρετό

Πρίγκιπας Τζορτζ: Μόλις τρεις εβδομάδες μετά βρίσκει το σχολείο βαρετό

Όπως πολλά πρωτάκια ο πρίγκιπας Τζορτζ δείχνει να μην απολαμβάνει τις σχολικές του μέρες στο Thomas’s Battersea.

Όπως εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, πατέρας του γαλαζοαίματου πιτσιρικά, σε άλλο γονιό ο τεσσάρων ετών Τζορτζ δυσανασχετεί για τη μάθηση. Την αποκάλυψη έκανε η Λουίζ Σμιθ, η 31χρονη μητέρα δύο συμμαθητών του Τζορτζ.

"Είμαι ενθουσιασμένη που συναντήθηκα με τον Ουίλιαμ" είπε. "Μου είπε ότι μόλις είχε φέρει τον Τζορτζ σχολείο και ο μικρός δεν ήθελε να κατέβει από το αμάξι. Πάνω κάτω όπως τα δικά μου" συνέχισε αστειευόμενη.

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να ακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ιδιωτικού Thomas's Battersea που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Ήδη από την πρωτη μέρα εκεί η έκραση στο πρόσωπο του έδειχνε τουλάχιστον δισταγμό.

george school

REUTERS

Η στάση του Τζορτζ απέναντι στη ρουτίνα και την πειθαρχία του σχολείου του είναι δικαιολογημένη. Είναι ένας τετράχρονος που έχει υποδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα φορώντας ρόμπα, έχει ήδη ταξιδέψει σε Αυστραλία και Καναδά, έχει ήδη σνομπάρει τον Τζάστιν Τριντό και ζει σε παλάτι -και όλα αυτά δεν μοιάζουν είναι αρκετά;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ