ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kαρντάσιαν: Μετά την Κιμ και την Κάιλι και η Κλόε περιμένει παιδί

Kαρντάσιαν: Μετά την Κιμ και την Κάιλι και η Κλόε περιμένει παιδί

Ο επόμενος κύκλος των περιπετειών της οικογένειας Καρντάσιαν θα είναι γεμάτος απογόνους και νέες εμφανίσεις. Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της μικρότερης Κάιλι Τζένερ και η αδελφή της Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον παίχτη του ΝΒΑ Tρίσταν Τόμσον. 

"Ναι, η Kλόε και ο Τρίσταν περιμένουν μωρό και είναι ενθουσιασμένοι και οι δύο!" ανέφερε πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον των Καρντάσιαν στο People.

Aυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Κλόε και το δεύτερο για τον Τόμσον -ο 26χρονος έχει ήδη έχει έναν γιο, τον Prince Oliver, από την πρώην σύντροφό του, Jordan Craig, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Oι Τόμσον και Καρντάσιαν είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η Κλόε είναι η τρίτη Kαρντάσιαν που περιμένει μωρό μέσα στο 2018.

https://www.instagram.com/p/p

Μόλις πριν κάποια ο βενιαμίν της οικογένειας Κάιλι επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί ενώ ήδη η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/p

"Είναι κάτι που η Kλόε περίμενε χρόνια να συμβεί αλλά πάντα περίμενε τον κατάλληλο άνθρωπο, κάποιον που αγαπά. Ποτέ δεν άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο με τον Λαμάρ, ήταν μια συνειδητή της επιλογή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τον φεβρουάριο του 2018 και η Κάιλι Τζένερ (20) και η Κλόε Καρντάσιαν (33) θα είναι νέες μαμάδες. Το σύμπαν των Καρντάσιαν διαστέλλεται και η οικογένεια ήδη μετράει δέκα χρόνια ευπώλητων εκπομπών των οικογενειακών περιπετειών τους.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ