ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός»: Ποιος είναι ο σωσίας του βασιλιά που απασχολεί το Twitter

«Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός»: Ποιος είναι ο σωσίας του βασιλιά που απασχολεί το Twitter

Ακόμη μια μέρα, ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας από αυτές που δεν σταματάνε να πουλάνε ποτέ. Το Twitter είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο βασιλιάς της pop Μάικλ Τζάκσον όχι μόνο ζει αλλά έχει και σχέση με την 21χρονη που υπογράφει στο κοινωνικό δίκτυο ως "Gossip Grill" -ένα λογοπαίγνιο με την γνωστή τηλεοπτική σειρά Gossip Girl.

Ο λογαριασμός της Λούρδες Θαμπαλέτα στο Twitter ήτοι "Gossip Grill" μετράει ήδη 23.000 και πλέον followers και από τη στιγμή που η 21χρονη πόσταρε τη φωτογραφία ενός άντρα, λέγοντας ότι είναι το αγόρι της, η ομοιότητα του με τον Μάικλ Τζάκσον έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

"Εσείς όλοι εκεί, το αγόρι μου είναι τόσο γλυκούλης, δείτε τη selfie που μου έστειλε" έγραψε στην ανάρτησή της η Λούρδες.

"Ροκάρει μαζί σου, όλο το βράδυ;" ρώτησε ένας χρήστης, αναφερόμενος στην επιτυχία του 1979. "Αδελφούλα, βγαίνεις με τον βασιλιά της ποπ" έγραψε ένας άλλος.

Άλλοι πάλι δεν αντιλήφθηκαν ότι η ανάρτηση ήταν ένα αστείο της 21χρονης που απλά βρήκε τη φωτογραφία ενός σωσία του Τζάκσον στο διαδίκτυο και την πόσταρε σαν αστείο για τους φίλους της.

Το post ήταν ένα αστείο ανάμεσα σε μένα και τους φίλους μου. Πόσταρα τη φωτογραφία με αστεία διάθεση και δεν πίστευα ότι θα την έβλεπε τόσος κόσμος και θα το πίστευε" εξομολογήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας "The Daily Mail".

Ποιός είναι ο άλλος Μάικλ

Ο εικονιζόμενος, στον πραγματικό κόσμο είναι ο Ισπανός μουσικός Σέρχιο Κόρτες, που κάνει βόλτες στον πλανήτη ως μίμος του Μάικλ Τζάκσον που πέθανε το 2009. Ο Κόρτες είναι από τη Βαρκελώνη και από πολλούς θεωρείται ο πλέον πειστικός σωσίας του Μάικλ Τζάκσον στη Βραζιλία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από μικρός ωστόσο το ταλέντο του αναδείχθηκε στη σκηνή της Μαδρίτης το 2012. "Ο Τζάκσον έχει αλλάξει την ίδια μου τη ζωή" έχει πει.

Αυτή την περίοδο, είναι σε τουρνέ στη Νότιο Αμερική για το σόου του "Live Tribute" στον βασιλιά της ποπ. Παρά το ότι η φωτογραφία του έχει σαρώσει τις διαδικτυακές πλατφόρμες της Αμερικής, ο Σέρχιο δεν έχει προς το παρόν αντιδράσει.

https://www.instagram.com/p/p

Για τη Λούρδες, η διαδικτυακή προσοχή που τράβηξε ήταν κάτι το απρόσμενο. "Είναι, πράγματι, cool που τόσοι πολλοί το βρίσκουν αστείο, μιας και υποτίθεται ότι ήταν απλά ένα αστείο για μένα και τους φίλους μου. Όλες οι απαντήσεις έχουν τόσο πλάκα. Κι αισθάνομαι, λίγο, σαν 'τρολ' εφόσον κάποιοι πίστεψαν, πραγματικά, ότι βγαίνω μ' αυτόν τον τύπο" είπε.

Πάντως, το περιστατικό δείχνει ότι το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον, έστω και ως ανάμνηση, είναι ακόμη θαλερό.

"Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τόσος κόσμος νοιάζεται ακόμη για τον Μάικλ Τζάκσον και τον αγαπάει" συνοψίζει την εμπειρία της η Λούρδες Θαμπαλέτα. Ο Μάικλ Τζάκσον ζει ανάμεσα μας -περίπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ