ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Radiohead & Hans Zimmer υπερασπίζονται το μεγαλείο του πλανήτη Γη για το BBC

Radiohead & Hans Zimmer υπερασπίζονται το μεγαλείο του πλανήτη Γη για το BBC
youtube/Blue Planet II The Prequel

Η πολύαναμενόμενη συνεργασία μεταξύ των Radiohead και του συνθέτη μουσικής Hans Zimmer αποκαλύφθηκε με το πεντάλεπτο trailer της εμβληματικής περιβαλλοντικής εκπομπής του BBC, το Blue Planet II.

επιστήμη και η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπουν να ταξιδέυουμε περισσότερο και να ανακαλύπτουμε τον κόσμο με έναν τρόπο που παλιότερα ούτε καν είχαμε υποψιαστεί" είπε ο οικοδεσπότης της σειράς Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Για τις ανάγκες του sequel του Βlue Planet που προβλήθηκε μια δεκαετία πριν ο Zimmer και οι Radiohead δούλεψαν μαζί καταγράφοντας ορχηστρικά μια διασκευή του τραγουδιού "Bloom", το οποίο αρχικά είχε εμφανιστεί στο album τους το 2011 "The King Of Limbs".

Ο Hans είναι ένας καταπληκτικός συνθέτης ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει αρκετά μουσικά είδη και έχει ένα απίστευτο ταλέντο το οποίο αποτέλεσε βασικό παράγοντα για να δουλέψουμε μαζί του και να δούμε πως κατάφερε να 'παντρέψει' το Bloom με τον ήχο της σειράς" είπε ο Υorke.

Η περιβαλλοντική σειρά υπόδειγμα ξεκίνησε να μας μαθαίνει τον υπέροχο μικρό μας κόσμο τον Σεπτέμριο του 2001. Έκτοτε μας ταξιδεύει ανά την υφήλιο με επικές λήψεις απίθανης ομορφιάς που πληγώνουμε.

Τα γυρίσματα για τη σειρά κράτησαν τέσσερα χρόνια και πραγματοποιήθηκαν 117 αποστολές σε σαράντα χώρες για να ολοκληρωθεί. Το Blue Planet II θα προβληθεί από το BBC One διεκδικώντας ξανά την τηλεθέαση που εδώ και χρόνια κατακτά αυτή την εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ