ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kιμ Καρντάσιαν: Απασφαλίζει εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ για το Πουέρτο Ρίκο

Kιμ Καρντάσιαν: Απασφαλίζει εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ για το Πουέρτο Ρίκο

Ουσιαστική βοήθεια από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προς το, χτυπημένο από τον καταστροφικό τυφώνα Μαρία, Πουέρτο Ρίκο απαιτεί μέσω Twitter η star των reality και μεγιστάνας της online επιχειρηματικότητας Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ.

Απαντώντας σε tweet του προέδρου των ΗΠΑ η Καρντάσιαν απασφαλίζει και υπενθυμίζει στον Τραμπ τις δύσκολες στιγμές που ζουν οι κάτοικοι του Πουέρτο Ρίκο που προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς ρεύμα, νερό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση μέσα από την πλατφόρμα του Twitter στη δήμαρχο της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, Κάρμεν Γιουλίν Κρούζ, κατηγορώντας τη για "ανεπαρκή ηγεσία".

Επιπλέον ο Τραμπ καταλόγισε ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που προκάλεσε ο τυφώνας Μαρία.

Τέλος ο Τραμπ κάλεσε όλους να μην πιστεύουν στα ψεύτικα ειδησάρια ήτοι τα #FAKENEWS σε σειρά αναρτήσεων από το ιδιόκτητο θέρετρο του γκολφ που διαθέτει στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο.

Η Κιμ Καρντάσιαν θυμήθηκε τον πολιτικοποιημένο εαυτό της -πριν ένα χρόνο περίπου η Καρντάσιαν επιτέθηκε με ολοσέλιδη καταζώρηση της στους New York Times στην εφημερίδα Washington Post για την Αρμενική γενοκτονία- και απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ μέσω Twitter.

"Δεν έχουν καν ρεύμα για να δούν τις ειδήσεις!!! Παρακαλώ σταματήστε να τουιτάρετε και να παίζετε γκολφ την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν! Παρακαλώ βγείτε μπροστά και βοηθήστε!" έγραψε η Καρντάσιαν Γουέστ.

Λίγο πριν είχε ανακοινώσει ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τη νέα και πάντα προκλητική φωτογράφηση της στη Vogue Mexico σε ανθρωπιστικές οργανώσεις για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού των 7,1 βαθμών που μέχρι σήμερα έχει κοστίσει τη ζωή σε 325 κατοίκους.

Η Κιμ Καρντάσιαν με την οικογένειά της έδωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ