STYLE

Ο όμιλος Netflix δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον Κέβιν Σπέισι

Ο όμιλος Netflix δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον Κέβιν Σπέισι

O όμιλος Netflix απομάκρυνε τον Κέβιν Σπέισι από τη σειρά "House of Cards" στην οποία πρωταγωνιστούσε, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον του 58χρονου αμερικανού ηθοποιού που δεν σταματούν να έρχονται στο φως.

"Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε", ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία την οποία επικαλείται το περιοδικό του Χόλιγουντ Variety.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία "Gore" με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο 'Οσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιός τον εκπροσωπεί σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ