STYLE

Τζολί: Και ξανά προς τη δόξα τραβά...

Τζολί: Και ξανά προς τη δόξα τραβά...
REUTERS/Muhammad Hamed

Μπορεί η είδηση του διαζυγίου της από τον Μπράντ Πιτ μετά από 12 χρόνια να είναι ακόμη φρέσκια, όμως η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι διατεθειμένη να κρατήσει την περίοδο «πένθους» για πολύ.

Η πρώην κυρία Πιτ φαίνεται πως αναλαμβάνει νέο ρόλο, μετά από αυτό της ηθοποιού, της σκηνοθέτου, της φιλανθρώπου και κυρίως της πολυτέκνου μητέρας, αυτόν της καθηγήτριας.

Είναι σε προχωρημένες συνομιλίες με το London School of Economics και από τον Σεπτέμβριο του 2017 θα «ενταχθεί ως επισκέπτρια καθηγήτρια» στο διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου.

Η πανέμορφη Τζολί, σύμφωνα με το περιοδικό People, αναμένεται να κάνει διαλέξεις και να συμμετέχει σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος. Φυσικά ο ρόλος της δεν θα σταματά εκεί, αλλά θα κάνει και την έρευνα που απαιτείται για να είναι έξοχη σε έναν ακόμη ρόλο.

Το σχολείο του Κέντρου για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την Τζολί και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. Οι δυο τους δημιούργησαν και την πρωτοβουλία για πρόληψη της σεξουαλικής βίας στις συρράξεις.

Η Αντζελίνα θα διδάξει και ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο ανάλογο πρόγραμμα της Χάγης αλλά και στο Ινστιτούτο για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια του Georgetown στις ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ