STYLE

Η Μελάνια Τραμπ στη Σικελία με πανωφόρι αξίας... 51.500 δολαρίων (pics)

Η Μελάνια Τραμπ στη Σικελία με πανωφόρι αξίας... 51.500 δολαρίων (pics)
REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Το πρώτο ταξίδι του πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο εξωτερικό είχε ως απόλυτη πρωταγωνίστρια την σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ βγήκε από το «καβούκι» της, έδειξε το απαράμιλλο στυλ της, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας στη Σικελία, όπου ο πλανητάρχης συμμετείχε στην Σύνοδο των G7, η Μελάνια Τραμπ επισκίασε τις «ομολόγους» της. Επέλεξε να ρίξει στους ώμους της ένα πανωφόρι Dolce & Gabbana, αξίας... 51,500 δολαρίων και τράβηξε τα φλας όλων των φωτογράφων.

Το παλτό με τα λουλούδια 3D είναι μέρος της φθινοπωρινής συλλογής του οίκου για το 2017 και δεν διατίθεται ακόμη σε πολλά καταστήματα. Στο διαδίκτυο όμως όλα τα κομμάτια έχουν πωληθεί, παρότι απαιτείται μια προκαταβολή $25,750 πριν την τελική παράδοση και πληρωμή του προϊόντος.

Η Τραμπ έφτασε την Ταορμίνα της Σικελίας με ελικόπτερο και έδωσε μέσω twitter μια εικόνα της θέας από ψηλά. Φόρεσε το «πανωφόρι-κόσμημα», αν αναλογιστεί κανείς την αξία, κατά την διάρκεια της έλευσης της στον χώρο της Συνόδου.

Ο διάσημος οίκος φαίνεται πως είναι από τους αγαπημένους της καθώς επέλεξε να φορέσει Dolce & Gabbana σε πολλούς από τους σταθμούς της περιοδείας. Τα παπούτσια που φορούσε στο Βέλγιο ήταν της ίδιας μάρκας, αλλά φυσικά η τιμή τους δεν πλησίαζε στο ελάχιστον το ιλιγγιώδες ποσό του παλτό.

Σύμφωνα με το CNNi, η κ. Τραμπ είχε στρατηγικό σχέδιο για κάθε της εμφάνιση. Είχε προετοιμάσει μια ξεχωριστή τσάντα για κάθε ένα από τα σύνολά της στις εννέα ημέρες του ταξιδιού.

Η μέση αμερικανική οικογένεια έχει ετήσιο εισόδημα που φτάνει στις $55,775, δηλαδή μόλις 4.000 δολάρια περισσότερα από ένα ρούχο της πρώτης κυρίας.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε ερώτηση του CNNi, για το αν η Μελάνια Τραμπ είχε δανειστεί το ρούχο. Την ίδια στάση κράτησε και ο οίκος μόδας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Πολλές φορές διάσημοι οίκοι υψηλής ραπτικής δανείζουν στις πρώτες κυρίες ενδύματα για επίσημες τελετές. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων όμως τα ρούχα δίνονται στο Εθνικό Αρχείο. Όλα δείχνουν πως το παλτό της Μελάνια δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Melania Trump visits Sicily, wears $51,500 designer jacket

By Kate Bennett, CNN's COVER/LINE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ