STYLE

Από Mr Robot σε Φρέντι Μέρκιουρι: Ο Ράμι Μάλεκ στο Bohemian Rhapsody

Από Mr Robot σε Φρέντι Μέρκιουρι: Ο Ράμι Μάλεκ στο Bohemian Rhapsody

Ο Ράμι Μάλεκ, ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot που επιστρέφει για τρίτη σεζόν στην τηλεοπτική οθόνη ζει το μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του.Ο Μάλεκ θα υποδυθεί τον θρύλο της βρετανικής μουσικής σκηνής Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία "Bohemian Rhapsody" σε σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ και όλοι περιμένουν να δουν αν θα δικαιώσει τον πρίγκηπα των Queen.

Aν και η ταινία έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα για τον Δεκέμριο του 2018 η παραγωγή ξεκίνησε ήδη τη διάθεση μικρών, αποκαλυπτικών στιγμιοτύπων από τα γυρίσματα.

Σήμερα αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο πορτρέτο του Μάλεκ ως Μέρκιουρι και το διαδίκτυο μιλάει για μια διαβολική ομοιότητα ανάμεσα στους δύο.

Η ταινία σε σενάριο της ταινίας του Αντονι ΜακΚάρτεν της ("Η Θεωρία των Πάντων") φέρει την έγκριση των αρχικών μελών των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ και θα αφηγείται τη ζωή του frontman του συγκροτήματος από την αρχή της σύμπραξης του με τα υπόλοιπα μέλη της ιστορικής μπάντας μέχρι την συναυλία στο Live Aid το 1985.

https://www.instagram.com/p/p

Το πορτρέτο του Μάλεκ ως Μέρκιουρι από το κινηματογραφικό biopic "Bohemian Rhapsody" κυκλοφόρησε την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα γενεθλίων του Μέρκιουρι που αν δεν είχε χάσει τη μάχη με το AIDS θα γιόρταζε τα 71 του χρόνια.

Ο χάκερ επιστρέφει

Στο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν του Mr. Robot ο Μάλεκ ως Έλιοτ Άντερσον είναι ανετιμέτωπος με τη δυστοπία των ΗΠΑ. Ευτυχώς για όλους τον τρίτο κύκλο υπογράφει ξανά ο "mastermind" της σειράς τεχνολογικού φόβου, Sam Esmail.

Το Mr. Robot Season_3.0 κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ