ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ιωάννης Ζωγραφάκης: Υλοποιούμε το πιο φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο στην ιστορία της SWISS

Ιωάννης Ζωγραφάκης: Υλοποιούμε το πιο φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο στην ιστορία της SWISS

«Κλασικούς» θα χαρακτηρίζαμε τους αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο CNN Greece ο Περιφερειακός Διευθυντής της SWISS για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, κ. Ιωάννης Ζωγραφάκης. Λονδίνο, Βιέννη, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Ζυρίχη, Πράγα, Βουδαπέστη και φυσικά το Παρίσι, συγκαταλέγονται στους top προορισμούς για την περίοδο των εορτών αλλά και για αποδράσεις στην «καρδιά» του χειμώνα. Η Νέα Υόρκη για τη SWISS, μετά τη Ζυρίχη και τη Γενεύη, είναι ο τρίτος σε προτίμηση προορισμός, για τους Έλληνες που επιλέγουν να μεταβούν στο εξωτερικό για ένα ταξίδι αναψυχής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σημαντικό είναι πως ο Έλληνας διατηρεί στο DNA του τα ταξίδια της τελευταίας στιγμής. «Ο Έλληνας ταξιδιώτης σκέφτεται και δρα περισσότερο παρορμητικά παρά οργανωμένα, σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους» υπογραμμίζει σχετικά ο κ. Ζωγραφάκης. Επιπλέον, εξαιρετικά σημαντική είναι η αύξηση που παρατηρείται χάρη στην ανακοίνωση της νέας τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας, με το ευέλικτο σύστημα τιμολόγησης, με τρεις κατηγορίες ναύλων.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η SWISS επενδύει και στην ανανέωση του στόλου της, ενώ από το ερχόμενο έτος θα διαθέτει και το πιο καινοτόμο αεροσκάφος μικρών και μεσαίων αποστάσεων. «Αυτή τη στιγμή υλοποιείται το πιο φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο στην ιστορία της SWISS» σημειώνει σχετικά ο Περιφερειακός Διευθυντής της SWISS για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η SWISS βρίσκεται διαρκώς σε δυναμική πορεία ανάπτυξης, καθώς «στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ανάμεσα στους πρωτοπόρους του αεροπορικού κλάδου», όπως υπογραμμίζει ο κ. Ζωγραφάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ