ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καινοτόμος εταιρεία διαχείρισης ελεύθερου χρόνου made in… Greece!

Καινοτόμος εταιρεία διαχείρισης ελεύθερου χρόνου made in… Greece!

Η In The Know είναι συμβουλευτική εταιρεία διαχείρισης ελεύθερου χρόνου με έδρα την Αθήνα. Οι υπηρεσίες της κινούνται γύρω από τον άξονα της σύγχρονης τέχνης και του πολιτισμού, είναι απολύτως εξατομικευμένες και αφορούν σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Αθήνα για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της ομάδας της In The Know εστιάζεται στο γεγονός ότι απαρτίζεται από νέους, δημιουργικούς και καινοτόμους επαγγελματίες στο χώρο της αρχιτεκτονικής, του σύγχρονου design και της τέχνης, οι οποίοι επιθυμούν να διοχετεύσουν τις γνώσεις τους από τα πεδία της εξειδίκευσής τους στον τομέα του τουρισμού.

Στόχος της In The Know, που ιδρύθηκε το 2016 από την αρχιτέκτονα Λουκία Βούλγαρη, είναι η στήριξη και η προβολή των δημιουργών και των σύγχρονων ελληνικών πολιτιστικών προϊόντων εντός και εκτός Ελλάδας, όπως και η ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό σε ετήσια βάση.

Ειδικότερα, η In The Know αναλαμβάνει την εκπόνηση ημερήσιων προγραμμάτων (itineraries), στα οποία συμπεριλαμβάνονται προτάσεις για τις πολιτιστικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη, αλλά και για τη διαμονή, το φαγητό, την ψυχαγωγία και τη μετακίνηση του επισκέπτη τις ημέρες παραμονής του σε αυτή, χαρτογραφώντας και αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη σύγχρονη Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ