PREVIEW CATEGORY FOR INSIGHTS

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Σπουδές σε 55 επιστημονικά πεδία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Σπουδές σε 55 επιστημονικά πεδία

“Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μεγαλύτερο από πλευράς αριθμού φοιτητών” θα πει στο CNN Insights η κ. Καλλιόπη Ροδοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος του Κολλεγίου.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει σπουδές σε 55 επιστημονικά πεδία, σε όλα τα παραϊατρικά επαγγέλματα και ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι να μπει σύντομα και στις ιατρικές επιστήμες. Όπως είπε η κ. Ροδοπούλου, ήδη τρέχει κάτι πολύ καινοτόμο για το Κολλέγιο που είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ακαδημία ναυτικών σπουδών.

B5

Σύμφωνα με την κυρία Ροδοπούλου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που είναι ότι “έχει οργανωθεί σαν ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Το γεγονός αυτό οδήγησε στην αναγνώρισή τους από το διεθνές δίκτυο πανεπιστημίων Compostela στο οποίο συμμετέχουν πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα από τον ιδιωτικό τομέα που είναι μέλος του Compostela Group.”

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στο Κολλέγιο είναι το ίδιο με αυτό που που διδάσκεται στα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού και οι καθηγητές αξιολογούνται διαρκώς. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει τέσσερις εγκαταστάσεις, σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη και όπως τονίζει η κυρία Ροδοπούλου, “τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά ώστε να διευκολύνονται περισσότερο οι σπουδαστές”.

1.Graduation Athens

ΔΗΜΟΦΙΛΗ