ΑΓΟΡΕΣ

WATT+VOLT: ο πάροχος ενέργειας που μαθαίνει τους Έλληνες πώς να καταναλώνουν σωστά

WATT+VOLT: ο πάροχος ενέργειας που μαθαίνει τους Έλληνες πώς να καταναλώνουν σωστά

Ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών ενέργειας, η WATT+VOLT, έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικούς «παίκτες» της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2011 και απασχολεί 200 άτομα, έχει φθάσει να εξυπηρετεί πάνω από 60.000 πελάτες, με τον στόχο, όπως αναφέρει στο CNN Greece, ο Γιώργος Ηλούσης, εμπορικός διευθυντής της WATT+VOLT να είναι οι 100.000 πελάτες μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Η WATT+VOLT προσφέρει υπηρεσίες τόσο ηλεκτρικής ενέργειας όσο και φυσικού αερίου, παράλληλα, όμως, διαθέτει στους πελάτες της και μία σειρά από υπηρεσίες και εργαλεία που επιτρέπουν σε καταναλωτές και επιχείρησεις να παρακολουθούν το ενεργειακό αποτύπωμα τους, όπως και επίσης και να διαχειρίζονται το «έξυπνο σπίτι» τους.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει το δικό της δίκτυο πωλήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα που περιλαμβάνει τόσο συνεργαζόμενα καταστήματα όσο και ιδιόκτητα σημεία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλούση, ο ρυθμός όσον αφορά την πορεία την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας έχει μεν επιταχυνθεί, όμως, ακόμη είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για τον περιορισμό του πελατολογίου του κυρίαρχου παρόχου, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε αρκετές εξελίξεις τους επόμενους μήνες.

parapemptiko