ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Napapijri: Δείτε τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού

Napapijri: Δείτε τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού

Η φύση είναι παντού. Εσείς, αρκεί να την εντοπίσετε, δίπλα σας.

Υπάρχουν κάποιοι που παντού βλέπουν τσιμέντο. Κι υπάρχουν και οι άλλοι, που εντοπίζουν τη φύση σε κάθε στιγμιότυπο, γιατί έχουν τη δράση μέσα τους. Εσείς, με ποιους είστε; Η Napapijri, σε συνέχεια του φωτογραφικού project με τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Κώστα Βογιατζή, το οποίο έχετε σίγουρα δει στο λογαριασμό του brand στο Instagram (@napapijri_athens), τώρα ζητάει τη δική σας ματιά- και σας δίνει δώρα γι αυτό.

Τι πρέπει να κάνετε; Καταρχάς, να ακολουθήσετε στο Instagram το λογαριασμό της Napapijri για να εμπνευστείτε, και έπειτα να ανεβάσετε στον προσωπικό σας λογαριασμό φωτογραφίες από τη φύση μέσα στην πόλη.

Από μπαλκόνια, μέχρι λουλούδια που σκαρφαλώνουν σε τοίχους, από πάρκα, δέντρα, βουνά, και θάλασσες, ο,τιδήποτε αποτυπώνει αυτή την παντοτινή συνάντηση της φύσης με την πόλη, είναι μέσα στο θέμα. Μ’ αυτές τις φωτογραφίες, που θα ανεβάσετε στο δικό σας Instagram account, με το hashtag #naturemeetscity θα αποκαλύψουμε την άλλη πλευρά της πόλης, τη δραστήρια, την περιπετειώδη, αυτή που βλέπουν όσοι πάντα βρίσκουν ευκαιρίες για μια νέα αναζήτηση. Και όλοι μαζί, θα θυμηθούμε αυτό που έχει αξία: Ότι η φύση βρίσκεται πάντα εκεί κι έχει το δικό της τρόπο να επιβιώνει.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους όρους συμμετοχής

Κατόπιν κλήρωσης θα επιλεγούν 3 τυχεροί που θα κερδίσουν δωροεπιταγή 60 ευρώ από τη Napapijri!

Καλή τύχη και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η φύση είναι παντού!

3

Οι νικητές που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes στο instagram είναι οι εξής:

1. @dem_etra - Δήμητρα Τζαμάκου

2. @penelopeeek - Πηνελόπη Κανακάκη

3. @annamitsakou - Άννα Μητσάκου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ