ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ευγενία Νιάρχου: ζήστε το δικό της Χονγκ Κονγκ σε 5 tips

Ευγενία Νιάρχου: ζήστε το δικό της Χονγκ Κονγκ σε 5 tips

To εντυπωσιακό Χονγκ Κονγκ και η απόκοσμη ομορφιά του μαγεύουν πολλούς. Ανάμεσα τους και η Ευγενία Νιάρχου που βρήκε έμπνευση στη μαγεία μιας πόλης που δένει με μαεστρία το παρελθόν και το αύριο. Η Νιάρχου και το Χονγκ Κονγκ μοιράζονται κοινή αγάπη για τη φύση και την ποιητική φαντασία -ποιότητες που αντικατοπτρίζονται μέσα από τη σειρά κοσμημάτων της σημειώνει η Vogue.

"Το μοναδικό σκηνικό με συνεπήρε. Ένας συνδυασμός ουρανοξυστών και φύσης. Το ένιωθα σαν ένα παλιό όραμα του μέλλοντος" εξηγεί η σχεδιάστρια της Venyx και (ουσιαστικά) jet setter κόρη του Φίλιππου Νιάρχου.

Η σχεδιάστρια βρέθηκε στην 50η έκθεση του Art Basel στον Χονγκ Κονγκ και μαζί της πήρε συγκεκριμένα φορέματα Gucci. "Με έσωσαν! Προτείνω σε τέτοια ταξίδια να παίρνετε μαζί σας ανοιχτόχρωμα φορέματα επειδή ο καιρός μπορεί να γίνει εξαιρετικά υγρός. Όμως, μη ξεχάσετε και μερικές ζακέτες από κασμίρ για να αντέξετε τον κλιματισμό" εξομολογείται στη Vogue.

"Λόγω του εκλεπτυσμένου γούστου της, επέλεξε να αγοράσει μερικά ιδιαίτερα σουβενίρ, όπως κάποια πορσελάνινα φλυτζάνια από ένα μαγαζί με αντίκες και ένα φόρεμα τύπου quipao (παραδοσιακό φόρεμα της Κίνας) από το Blanc de Chine" σημειώνει το περιοδικό.

Στα tips της Νιάρχου για τον επισκέπτη του Χονγκ Κονγκ τα τοπικά καλλυντικά ("Έχω εμμονή με τα ασιατικά προϊόντα ομορφιάς" λέει) αλλά και το vintage Casa Capriz. Στο χώρο υπάρχει και μία γωνία που είναι αφιερωμένη σε αντικείμενα του μεσαίωνα της Ευρώπης, σημειώνει το περιοδικό.

Περιηγηθείτε με την Ευγενία Νιάρχου στο δικό της Χονγκ Κονγκ μέσα από τις λήψεις και τα τουριστικά tips για αυτούς που θα δουν στο Χονγκ Κονγκ μια μητρόπολη του μέλλοντος φτιαγμένη από την παράδοση του παρελθόντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ