Αμερικάνικες Παρθένοι Νήσοι: Ο εξωτικός παράδεισος που πληρώνει τους τουρίστες
Πηγή: Twitter/‏@USVItourism

Οι Αμερικάνικες Παρθένοι Νήσοι γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την προσάρτηση τους στις ΗΠΑ δίνοντας 300 δολάρια σε όλους τους επισκέπτες από τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Η συστάδα των εξωτικών νησιών θα παρέχει το συγκεκριμένο ποσό για να μπορέσουν οι τουρίστες να δουν όλες τις ομορφιές τους.Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ορειβασία, καγιάκ, τουρ των νησιών, κολύμπι και να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα, αλλά όχι να πάρουν το ποσό και να το διαθέσουν σε ποτά και ξενύχτια.

Στόχος του δώρου είναι να μπορέσουν οι ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τις ομορφιές των νησιών και να μάθουν την ιστορία τους. Γι’ αυτό τον λόγο τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξεναγήσεις, μουσεία και εστιατόρια.

Το ποσό δεν θα δοθεί σε επιταγή ή μετρητά αλλά θα παρέχεται ως εξής: Όταν κάποιος κλείσει ταξίδι, τουλάχιστον τριών διανυκτερεύσεων, μέσω της ιστοσελίδας USVI.com το υπουργείο τουρισμού θα του στέλνει πίστωση 300 δολαρίων.

virgin1

Συγκεκριμένα θα του στείλει χαρτιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χαρτονομίσματα για όλες τις παραπάνω δραστηριότητες. Και αν τύχει κάποιος να ταξιδέψει τον Μάρτιο θα πάρει και ένα αναμνηστικό από το ταξίδι. 

virg

virgi

virgin

πηγή φωτογραφιών: Twitter/‏@USVItourism


Διαβάστε επίσης

Ζιμπάμπουε: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν «μια νέα εποχή» χωρίς τον Μουγκάμπε

Υπόθεση Novartis: Κλιμάκιο Ελλήνων εισαγγελέων στις ΗΠΑ

Ashley Judd: το πρώην θύμα σεξουαλικής κακοποίησης συμμαχεί με τις ΗΠΑ κατά των αρπακτικών

Στο νοσοκομείο ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον