ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Πρόβατα, αιλουροειδή και άλλες απαιτήσεις των σταρ όταν ταξιδεύουν

Πρόβατα, αιλουροειδή και άλλες απαιτήσεις των σταρ όταν ταξιδεύουν
Youtube

Στις υπερβολές και τις παραξενιές των μεγάλων σταρ αναφέρεται το Spiegel Onine υπενθυμίζοντας μας ότι είναι καλύτερο να τους απολαμβάνεις στη σκηνή παρά να τους εξυπηρετείς ως πελάτες στα ξενοδοχεία που μένουν όταν οι αστέρες της μουσικής σκηνής περιοδεύουν ανά τον κόσμο.

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο λοιπόν είναι ο άγραφος κανόνας και όταν ο πελάτης είναι πολύ διάσημος μπορεί να ζητήσει πολλά. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα.

Οι Rolling Stones το 1966 τραγούδησαν το Paint it Black. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Πρινς θέλησε να το κάνει πραγματικότητα. Έτσι, όταν το 2007 βρέθηκε στο Λονδίνο για μια σειρά από συναυλίες ζήτησε από το ξενοδοχείο Dorchester να βάψει το δωμάτιο στο οποίο θα έμενε κατάμαυρο. Αλλά δεν του έφτανε αυτό ήθελε και όλα τα έπιπλα και υφάσματα να είναι μαύρα. Απαίτησε ακόμα να τοποθετήσουν και μαύρα κεριά. Κι όλα αυτά στο όνομα της εκκεντρικότητας.

Η Μαράια Κάρεϊ για παράδειγμα, θέλει να κοιμάται σε ένα δωμάτιο τύπου χαμάμ για να διατηρεί τη φωνή της. Έτσι τοποθετούνται γύρω από το κρεβάτι της συσκευές που υγραίνουν το περιβάλλον. Εξάλλου πριν να βγει στην σκηνή κάνει απόλυτη αφωνία. Επιπλέον, θέλει να περπατάει μόνο πάνω σε κόκκινα χαλιά ακόμα και αν πρόκειται για την απόσταση από την λιμουζίνα της μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου.

https://www.instagram.com/p/p

Η ντίβα της R&B Mary J. Blidge απαιτεί να μένει μόνη της σε έναν ολόκληρο όροφο.

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θέλει να υπάρχει ένας καθρέφτης πάνω από το κρεβάτι του.

Βέβαια δεν είναι οι μουσικοί οι εκκεντρικοί ένοικοι της showbiz. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η Σοφία Λόρεν ήθελε πάντα μέσα στο μπάνιο του δωματίου της να διαμορφώνεται μια αυτοσχέδια κουζίνα ενώ ο Σαλβαντόρ Νταλί έμεινε στην ιστορία όταν απαίτησε από το πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού Le Meurice να φέρει στη σουίτα του μερικά πρόβατα. Ο σουρεαλιστής ήθελε να τα στήσει μια εικονική σφαγή με περίστροφο...

Ο Νταλί ήταν ο πελάτης που όλοι θα ήθελαν να αποφύγουν. Πέρα από το αίτημα των προβάτων ο Νταλί απαιτούσε στο μεσημεριανό του να παραβρίσκονται και δύο ήμερα αιλουροειδή, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου έπρεπε να φροντίζει να μην υπάρχουν μύγες και σκαθάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ