ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Washington Post: Η Σίφνος στους δέκα κορυφαίους προορισμούς του φθινοπώρου

Washington Post: Η Σίφνος στους δέκα κορυφαίους προορισμούς του φθινοπώρου
Η χώρα της Σίφνου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Στους δέκα κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς του φθινοπώρου συγκαταλέγεται το νησί της Σίφνου, σύμφωνα με λίστα που δημοσιοποίησε η Washington Post.

Το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, με το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος «εκπροσωπεί» την Ελλάδα στην όγδοη θέση της κατάταξης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες και αξέχαστες γαστρονομικές απολαύσεις.

«Ο φετινός Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με ρεκόρ αφίξεων γεγονός που δικαιώνει τις προσπάθειες των επαγγελματιών, των τοπικών φορέων και του Δήμου Σίφνου για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν» επισήμανε η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

Η ίδια σημείωσε πως «στην κατεύθυνση αυτή κινούνται και οι πρωτοβουλίες μας για τη διοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νίκος Τσελεμεντές», αλλά και για την προβολή θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και για μετά την υψηλή σεζόν».

Τη λίστα συμπληρώνουν η Φουζέτα στην Πορτογαλία, η Σάντα Λουτσία της Καραϊβικής, η Χαβάη, τα νησιά Μπάριερ της Νότιας Καρολίνας, οι Σεϋχέλλες, η Ταϊτή, το Μπαλί, η Αρούμπα και η περιοχή Sunny isles beach στη Φλόριντα.

Σημειώνεται πως μετά από προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή του δήμου, το Low Season Traveller ανέδειξε πρόσφατα τις δυνατότητες της Σίφνου για ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες μετά τον Αύγουστο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ