ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Έχετε παιδιά; Οικονομικές διακοπές για να ξαναβρείτε την σχέση με τον σύντροφό σας (pic&vid)

Έχετε παιδιά; Οικονομικές διακοπές για να ξαναβρείτε την σχέση με τον σύντροφό σας (pic&vid)
Youtube/Spies Rejser

Ξαναβρείτε την ερωτική σας διάθεση με τον σύντροφό σας και θα σας κάνουμε εκπτώσεις στις διακοπές. Αυτή την συμφωνία με τους πολίτες θέλει να κάνει μια ταξιδιωτική εταιρία στην Δανία, σε μια προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα που ταλανίζει πολλά ζευγάρια με παιδιά , που έχουν χάσει την επαφή τους.

Το βίντεο καμπάνια, που έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο, είναι συνέχεια δύο προηγούμενων προσπαθειών της εταιρίας να στείλει σημαντικά μηνύματα στην κοινωνία.

Η Spies το 2014 ωθούσε τους Δανούς να «Το κάνουν για την Δανία» και ένα χρόνο αργότερα να «Το κάνουν για την μαμά». Οι δύο καμπάνιες είχαν περισσότερες από είκοσι εκατομμύρια προβολές.

Με αφορμή την καμπάνια οι ίδιες οι αρχές της Κοπεγχάγης ξεκίνησαν μια παρόμοια προσπάθεια, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να κάνουν παιδιά, ρωτώντας μάλιστα τις γυναίκες αν «μέτρησαν τα αυγά τους σήμερα».

Οι κοινές προσπάθειες φαίνεται πως απέδωσαν καθώς εννέα μήνες μετά το πρώτο βίντεο οι γεννήσεις είχαν αυξηθεί κατά 1.200, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Η εταιρία παρότι δεν είχε επίσημη βάση παινεύτηκε για την επιτυχία της και πλέον έχει εντοπίσει ένα νέο πρόβλημα και έχει βαλθεί να λύσει και αυτό.

Χρησιμοποιώντας την Κάρεν και το Γιόργκεν η Spies θέλει να βάλει ένα τέλος στην κακή ερωτική ζωή των ζευγαριών, που έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά.

«Φαίνεται πως τα ζευγάρια στη Δανία έχουν πολύ λιγότερες ερωτικές επαφές, όταν κάνουν παιδιά», λέει το βίντεο και συνεχίζει: «Αυτό συνεχίζεται κατά την διάρκεια της ζωής και επηρεάζει την υγεία και το προσδόκιμο ζωής».

Χρησιμοποιώντας τον ισχυρισμό πως η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να αυξήσει τα χρόνια ζωής και να προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία, η ταξιδιωτική εταιρία καλεί τους γονείς να επιλέξουν ένα οικονομικότατο πακέτο διακοπών, που θα τους απομακρύνει από την καθημερινότητα και θα ανάψει και πάλι την φλόγα.

Μάλιστα το πακέτο δίνει επιπλέον μειώσεις, στην ήδη εκπτωτική τιμή, για κάθε παιδί «σαν αποζημίωση για όσους έχουν δεν την ερωτική τους ζωή να καταστρέφεται» από την ώρα που έγιναν γονείς.

«Κάνε το για την υγεία σου, τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Κάνε το για την Δανία. Κάνε το για πάντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ