ΤΑΞΙΔΙ

Πως η νέα ενημέρωση του Instagram σας βοηθά τα ταξιδέψετε

Πως η νέα ενημέρωση του Instagram σας βοηθά τα ταξιδέψετε
Instagram/@amitrips

Μια νέα επιλογή στο Instagram ήρθε να σώσει τους χρήστες από τις απέλπιδες προσπάθειες να βρουν τα ποστ που τους άρεσαν, αλλά δεν είχαν τον χρόνο να τα θαυμάσουν όσο έπρεπε. Η δημοφιλής εφαρμογή δίνει πια την επιλογή της αρχειοθέτησης. 

Η αρχειοθέτηση σας επιτρέπει την συγκέντρωση όσων αναρτήσεων θέλετε σε μια λίστα, που είναι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή και κυρίως... είναι μυστική. Η νέα αυτή επιλογή, πέρα από τις καθημερινές του χρήσεις, μπορεί να βοηθήσει και στην διοργάνωση ταξιδιών.

Πως γίνεται αυτό; Όταν κάποιος λογαριασμός που ακολουθείτε έχει ανεβάσει κάτι πολύ ενδιαφέρον από ένα ταξίδι του, έχετε πλέον την δυνατότητα να αρχειοθετήσετε την εικόνα και να φτιάξετε ολόκληρο άλμπουμ επιλογών για τον προορισμό. Ακόμη και όταν δεν ακολουθείτε κάποιον όμως, μέσω της αναζήτησης θα φτάσετε στον στόχο σας.

Χρησιμοποιήστε hashtags

Κάντε έρευνα για δημοφιλείς προορισμούς. Η έρευνα μπορεί να είναι ευρεία, δηλαδή να ψάξετε την χώρα ή την πόλη που θέλετε να επισκεφτείτε ή λίγο πιο ειδική, να ψάξετε κάποιο αξιοθέατο ή ασχολία.

Οι περισσότεροι προορισμοί έχουν δικά τους hashtag για τους επισκέπτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το #beautifulthailand, που δίνει χιλιάδες αποτελέσματα. Αν δεν έχετε αποφασίσει το που θέλετε να πάτε, τότε και πάλι το Instagram δίνει την λύση. Αναζητήστε το #beachvibes ή #archilovers ανάλογα με την εποχή ή την διάθεσή σας.

Κάντε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας την τοποθεσία

Είναι απλό. Όταν κάνετε τις έρευνες σας απλά γράφετε μια πόλη και βλέπετε όλες τις αναρτήσεις που έχουν γίνει από κει. Τα αποτελέσματα – συνήθως – είναι υπεραρκετά και σας επιτρέπουν να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Βρείτε και ακολουθήστε λογαριασμούς που «ταξιδεύουν»

Υπάρχουν προφίλ που κάνουν εκπληκτική δουλειά. Οι φωτογραφίες τους εμπνέουν για μακρινές και κοντινές αποδράσεις. Κάντε μια μικρή έρευνα και ανακαλύψετε τα κρυφά «ταξιδιωτικά διαμάντια». Όταν τα βρείτε μπορείτε να κάνετε και ερωτήσεις σχετικά με τους προορισμούς.

Αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες – τώρα γίνεται

Οι φωτογραφίες που σας εμπνέουν πρέπει να μπουν στη λίστα σας. Όταν ξεκινήστε να κάνετε τα τελικά σας σχέδια θα έχετε αρκετό υλικό για να σας εμπνεύσει και να «κλειδώσετε» τον προορισμό σας. Θα έχετε χάρτες, αναλυτική λίστα με μέρη να επισκεφτείτε και ότι άλλο θέλετε για να διευκολύνετε το ταξίδι σας.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα πιο «αγαπημένα» ξενοδοχεία του Instagram για το 2016

Νέο update φέρνει κι άλλα likes στο Instagram

Σε αριθμό ρεκόρ οι χρήστες του Instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ