TECH

Στα 100 και 200 Mbps «τρέχουν» οι νέες συνδέσεις της Cosmote

Στα 100 και 200 Mbps «τρέχουν» οι νέες συνδέσεις της Cosmote
Πηγή: Eurokinissi

Νέα πακέτα σύνδεσης στο Internet που προσφέρουν ταχύτητες στα 100 και 200 Mbps ξεκίνησε να προσφέρει ο όμιλος ΟΤΕ, αξιοποιώντας τις αναβαθμισμένες υποδομές που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται στη χώρα μας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiber και COSMOTE Business Double Play Fiber για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, προσφέροντας επιπλέον, για πρώτη φορά εγγύηση πραγματικής ταχύτητας.

Τα νέα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiber προσφέρουν απεριόριστο Internet με ταχύτητες που φτάνουν τα 100Mbps ή τα 200Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά δίκτυα και 480 λεπτά χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά ή/και κλήσεις προς διεθνή σταθερά 47 χωρών. Το κόστος για το πακέτο στα 100 Mbps (COSMOTE Double Play Fiber 100XL) διαμορφώνεται στα 49,50 ευρώ το μήνα, ενώ εκείνο για τα 200 Mbps (COSMOTE Double Play Fiber 200XL) στα 59,50 ευρώ το μήνα.

Για εταιρικούς πελάτες, τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiber με ταχύτητες στα 100Mbps ή τα 200Mbps, περιλαμβάνουν 2000 λεπτά κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά δίκτυα, απεριόριστες κλήσεις προς ενδοεταιρικά κινητά, έως 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς εθνικά κινητά και έως 600 λεπτά χρόνου ομιλίας προς διεθνή σταθερά 35 χωρών. Οι τιμές διαμορφώνονται από 58,50 ευρώ έως 79,50 ευρώ το μήνα.

Ο όμιλος ΟΤΕ προσφέρει επίσης σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές των προγραμμάτων Double Play Fiber & Business Double Play Fiber με ταχύτητες 30Mbps και άνω, εγγύηση πραγματικής ταχύτητας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι συνδρομητές μπορούν να γνωρίζουν την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής τους, πριν από την αγορά της, και βάσει αυτής να επιλέγουν το καταλληλότερο πρόγραμμα για εκείνους.

Σε περίπτωση που η πραγματική ταχύτητα δεν είναι αυτή για την οποία ενημερώθηκε ο συνδρομητής αρχικά, τότε θα μπορεί να μεταβεί στο πρόγραμμα της αμέσως μικρότερης ταχύτητας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ