Η νέα - ερωτική - υπηρεσία του Facebook έρχεται
Μία ιδιαιτέρως «ερωτική» υπηρεσία ανακοίνωσε το Facebook, η οποία αναμένεται να φέρει τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης πιο… κοντά από ποτέ.
Μάλιστα, την παρουσίαση έκανε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του κοινωνικού δικτύου, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κατά τη διάρκεια ημερίδας των σχεδιαστών του δικτύου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την υπηρεσία γνωριμιών «Facebook Dating» και η κίνηση αυτή θα μετατρέψει το Facebook, με τους περισσότερους από 2,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, σε σημαντικό ανταγωνιστή της Match Group, η οποία κατέχει και λειτουργεί το Tinder και τη δημοφιλή πλατφόρμα OkCupid.
Ο Ζάκερμπεργκ, βέβαια, διευκρίνισε ότι αυτή η λειτουργία δεν στοχεύει στη διευκόλυνση των εφήμερων σχέσεων, αλλά στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να οικοδομήσουν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις μέσω του Facebook!
«Υπάρχουν 200 εκατ. άνθρωποι στο Facebook που δηλώνουν ότι είναι ελεύθεροι. Συνεπώς κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διευκρίνισε, επίσης, ότι η υπηρεσία θα είναι προαιρετική και θα λανσαριστεί σύντομα, χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.
Τέλος, τόνισε ότι έχουν ληφθεί μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ώστε η υπηρεσία γνωριμιών να είναι απόρρητη για τους φίλους όσων επιλέξουν να τη χρησιμοποιήσουν.
Μαγικές εικόνες στην Αθήνα: Χιλιάδες φαναράκια φώτισαν τον Αττικό ουρανό (pics&vid)
21:12
Ένωση Θεατρικών Παραγωγών: Δεν κλείνουν όλα τα θέατρα αύριο λόγω της απεργίας του ΣΕΗ
21:00
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους
20:52
Πέθανε η Μαρία Σόλε Ανιέλι σε ηλικία 100 ετών
20:47