ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο βίντεο: Αρκούδα «επιτέθηκε» σε όχημα

Απίστευτο βίντεο: Αρκούδα «επιτέθηκε» σε όχημα
Screen grab

Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια πήγε μαζί με τον σκύλο του βόλτα στο Sequoia National Park, ωστόσο φεύγοντας από το πάρκο είχε μια απρόσμενη συνάντηση στο δρόμο με… μια καφέ αρκούδα.

Ο Karo Orudzhyan βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όταν είδε το άγριο ζώο να πλησιάζει προς το όχημα.

«Έβγαλα μια φωτογραφία, στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν, αλλά δεν μου έμοιαζε με ελάφι, Πίστευα πως πρόκειται για κάποιο μεγάλο ζώο. Είκοσι δευτερόλεπτα μετά είδα μια αρκούδα στη μέση του δρόμου. Δεν σκέφτηκα τίποτα και ξεκίνησα να τραβάω βίντεο. Και ξεκίνησαν όλα», περιγράφει.

Η μεγάλη αρκούδα φαίνεται πως ενθουσιάστηκε με τον σκύλο του Karo, τον Ice. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πλησίασε την μουσούδα της στο τζάμι, με τον σκύλο παραδόξως να κρατά την ψυχραιμία του.

Η επόμενη κίνησή της ήταν να σκαρφαλώσει στην οροφή του οχήματος.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα αρκούσα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για αυτό. Απλά προσπαθούσα να βγάλω ένα καλό κοντινό βίντεο και τότε ξεκίνησε να πλησιάζει προς το όχημα και να σκαρφαλώνει σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν τρόμαξα πολύ», σημειώνει ο Karo.

Η αρκούδα δεν προξένησε σοβαρές ζημιές στο αμάξι και όπως λέει ο ιδιοκτήτης του, λίγες γρατσουνιές άξιζαν για αυτή την εμπειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ