ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μπαλί: Εμπειρία πτήσης για συλλέκτες εμπειριών

Μπαλί: Εμπειρία πτήσης για συλλέκτες εμπειριών

Πόσες φορές απολαύσατε μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία πετώντας στους αιθέρες; Να καθίσετε αναπαυτικά στην αεροπορική σας θέση και να νιώσετε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας και περιποίησης; Μη βιαστείτε να απαντήσετε, η απάντηση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται... Και, ναι, εμείς τη γνωρίζουμε και μπορούμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Εν αρχή ην ο λόγος. Να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας, όχι απλώς χωρίς ταλαιπωρία, αλλά τουναντίον απολαμβάνοντας το ταξίδι, τότε αποκτά νόημα ο στίχος του Καβάφη «σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι».

Στην προκειμένη ο προορισμός μας είναι το εξωτικό Μπαλί. Εκεί που 365 ημέρες το χρόνο είναι καλοκαίρι, στον επίγειο παράδεισο που λανθασμένα φαντάζει για τους περισσότερους άπιαστο όνειρο, όλα είναι πραγματικά και εξαιρετικά προσβάσιμα. Μοναδικό ζητούμενο η άρτια καθοδήγηση.

Η Exotic Tours είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης της Singapore Airlines στην Ελλάδα και εγγυάται μία πτήση που από τα χιλιάδες πόδια που θα βρίσκεστε θα έχετε την τύχη και την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που μπορείτε να γνωρίσετε στο μεταίχμιο της ελευθερίας και της πολυτέλειας.

Έτσι κι εμείς ξεκινήσαμε για ένα επαγγελματικό ταξίδι, με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ταξιδιού από την Exotic Tours που φρόντισε για εμάς και μας εξασφάλισε εισιτήρια με μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, την Singapore Airlines. Ελληνιστί προσιτή πολυτέλεια.

Απόλαυση κάθε αίσθησης με ευελιξία και άνεση

Επιβιβαστήκαμε και μία εμπειρία ζωής ξεκίνησε. Το πρώτο-πρώτο πράγμα που κλέβει την παράσταση είναι η καμπίνα επιβατών νέας γενιάς, μια ένδειξη της φιλοσοφίας της εταιρίας για το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών, που συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, ικανοποιώντας τις ανάγκες μας για ευελιξία, άνεση και απομόνωση.

Με τη σειρά σας, αμέσως θα αντιληφθείτε πως πρόκειται για την εταιρεία που είναι ορκισμένη στην απόλαυση κάθε αίσθησης...

Σίγουρα, πάντως, όταν θα φτάσει η ώρα για το μενού. Τι πιθανότητες υπάρχουν να μπορέσετε να απολαύσετε εν πτήσει ένα γεύμα που επιμελήθηκε ένας διάσημος σεφ για εσάς; Πόσω μάλλον οκτώ διάσημοι σεφ! Εμπνευσμένοι από τον πολιτισμό και τις εμπειρίες τους, αλλά και τις τοποθεσίες που η Singapore εξυπηρετεί, η ομάδα των διάσημων σεφ δημιούργησαν για εμάς εξαίρετες γεύσεις που μας ξεσήκωσαν γαστριμαργικά και μας εξέπληξαν μοναδικά...

Στο μεταξύ, απολαύσαμε τις πιο υπέροχες ετικέτες κρασιών που ειδικοί sommelier επέλεξαν κάτω από μία εξαιρετικά ιδιαίτερη συνθήκη, αυτή της πίεσης της καμπίνας. Έτσι κι εσείς, την επόμενη φορά που θα πιείτε μια γουλιά όσο βρίσκεστε στον αέρα, θα γνωρίζετε ότι αυτό έχει επιλεγεί από τους τρεις από τους κορυφαίους ειδικούς οινογνώστες στον κόσμο, όσον αφορά στο χρώμα, την απόχρωση, τη φωτεινότητα και τη σαφήνεια, και φυσικά τη γεύση και τα αρώματα...

Στην περίπτωση μας το ταξίδι ήταν επαγγελματικό και -όπως γνωρίζετε- μόνιμο πρόβλημα είναι ο ύπνος. Τα καθίσματα στην Bussiness Class έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μετατρέψουν την πτήση σε απόλαυση. Εσείς πώς προτιμάτε να ξεκουράζεστε; Σε «Lazy Z» ή «Sundeck» mode; Εμείς χαλαρώσαμε στη ζεστή και φιλόξενη καμπίνα που φιλοξενεί καθίσματα με μεγαλύτερη κλίση, ακουμπήσαμε στο εργονομικό μαξιλάρι και τα φουσκωτά κεφαλάρια, ενώ σηκώσαμε και τα πόδια μας ψηλά αφού η θέση μετατρέπεται σε ένα μεγάλο κρεβάτι φτάνοντας σε μήκος τα 2 μέτρα! Ό,τι και να επιλέξετε, θα νιώσετε κι εσείς πως αυτό θα πει χαλάρωση στους αιθέρες...

Και επειδή μέσα στο αεροπλάνο νομίζουμε πως ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός, τώρα υπάρχει η δυνατότητα για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, αφού διατίθεται πλέον μία άνετη περιοχή στην πλαϊνή κονσόλα καθώς και χώρος για το λάπτοπ. Άλλα χαρακτηριστικά που μετέτρεψαν την πτήση μας σε μοναδική εμπειρία είναι η 18 ιντσών LCD οθόνη και το χειριστήριο με οθόνη αφής για μεγαλύτερη απόλαυση του KrisWorld. Α, μην το ξεχάσουμε, επιπλέον συνδεθήκαμε στο ίντερνετ και δεν ξέραμε ποια από τις 1.000 διαφορετικές προτάσεις ψυχαγωγίας να επιλέξουμε, μέχρι το αεροπλάνο να φτάσει στον προορισμό του.

Τότε κάπου, χωρίς να καταλάβουμε πώς πέρασε η ώρα, προσγειωθήκαμε στη Σιγκαπούρη και το αεροδρόμιο Changi μας υποδέχτηκε.

Το αεροδρόμιο Changi είναι από τα ομορφότερα που έχουμε επισκεφτεί. Εδώ είναι ο απόλυτος παράδεισος των αφορολόγητων αγορών: Από προϊόντα ομορφιάς, ηλεκτρονικά είδη και τα πιο must κομμάτια που προστάζει η μόδα, αλλά και σοκολάτες και σουβενίρ για τους αγαπημένους σας, θα βρείτε ό,τι ταιριάζει στον καθένα.

Έξτρα tip: Στην επιστροφή, για όποιον θέλει να χαλαρώσει με ένα ποτάκι ή να παρακολουθήσει τις επείγουσες επαγγελματικές του εξελίξεις πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, μπορεί να απολαύσει παγκόσμιας κλάσης άνεση και εξυπηρέτηση στα SilverKris σαλόνια της Singapore Airlines στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης. Στο «καλωσόρισμα» υπάρχει φουαγιέ στο διακοσμημένο με μπατίκ στιλ ενός house project σαλονιού, για να δοκιμάσει κάποιος τοπικά εδέσματα της Σιγκαπούρης. Κι αυτό διότι με την Exotic Tours έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις μοναδικές ταξιδιωτικές επιλογές πάντα στις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Όταν οι εικόνες, τα αρώματα, οι γεύσεις και οι αναμνήσεις είναι τόσο έντονα που δεν μπορούμε να τα αποτυπώσουμε σε 10, 20 ή 30 σειρές. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα ταξίδι που αφορά σε συλλέκτες εμπειριών. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία... Εκεί ξεκινά το Μπαλί!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με την Exotic Tours και ενημερώσου για όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις! Βαλαωρίτου 9B, Κολωνάκι, Τ. 210 3640 500. E-mail: info@exotictours.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ