ΤΑΞΙΔΙ

Οι πιο ακριβές διακοπές του κόσμου κοστίζουν... 14 εκατ. δολάρια (pics)

Οι πιο ακριβές διακοπές του κόσμου κοστίζουν... 14 εκατ. δολάρια (pics)
Passport to 50

Αν σας περισσεύουν 13.875.000 δολάρια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε το DreamMaker, μια πειραματική ταξιδιωτική επιχείρηση, σας λύνει τα χέρια. Προσφέρει ένα ονειρεμένο ταξίδι, ονόματι Passport to 50, σε 20 πόλεις στον κόσμο για εσάς και 49 φίλους σας.

Το ίδιο το ποσό μαρτυρά πως αυτό που παρέχει η επιχείρηση από την Δανία δεν είναι ένα απλό ταξίδι, αλλά μια μοναδική εμπειρία για δισεκατομμυριούχους που επιζητούν την χλιδή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πετάξουν με ένα υπερπολυτελές ιδιωτικό Boeing 767, ενώ η συνοδεία τους θα ταξιδέψει με άλλο τζετ. Το DreamMaker ενημερώνει πως οι τουρίστες θα περάσουν μόλις το 12% του χρόνου τους στον αέρα, ενώ το υπόλοιπο 88% θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν εξαιρετικές εξερευνήσεις.

Κατά την διάρκεια των πτήσεων κάθε καλεσμένος θα έχει τον δικό του προσωπικό βοηθό κάνοντας την εμπειρία του ακόμη πιο ξεχωριστή. Σομελιέ θα σερβίρει το καλύτερο κρασί του κόσμου, καθηγητής γιόγκα θα κάνει μαθήματα εντός του τζετ και μια ειδική υπνοθεραπεύτρια θα φροντίζει για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ύπνου.

passport

(Passport to 50)

«Είναι άσχετο το πόσο μεγάλο η όμορφο είναι το ιδιωτικό τζετ αν δεν μπορείς να ηρεμήσεις στην άνεση ή να απολαύσεις τον ύπνο στο αεροπλάνο», λέει ο ιδρυτής του DreamMaker Gregory Patrick, που σχεδίασε την πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.

passport1

(Passport to 50)

Ο Patrick και η ομάδα του έχουν κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Passport to 50 να είναι γεμάτο χλιδή. Μεταξύ των πολλών διαφορετικών παροχών θα είναι και ένα... σκήπτρο αξίας 1 εκατομμυρίου. Το σκήπτρο, δημιουργία της εταιρίας World of Diamonds Group, είναι φτιαγμένο από χρυσό 18 καρατίων και είναι στολισμένο με λευκά και μπλε διαμάντια.

Η εταιρία σε επικοινωνία με το CNN Greece τόνισε πως «είναι μια κοινοπραξία εξόρυξης, στίλβωσης και διανομής διαμαντίων, που επίσης ενδιαφέρεται για την παραγωγή κοσμημάτων». Μάλιστα ο πρόεδρος της World of Diamonds Group, Karan Tilani δήλωσε σε μας για το σκήπτρο: «Είναι ένας Πικάσο των διαμαντιών - ένα αριστούργημα που δημιουργεί συζητήσεις».

Το 2016 η εταιρία ήταν πίσω από το πιο ακριβό δείπνο, ενώ το 2015 είχε πρωτοστατήσει στην πλέον «πλούσια» συλλογή αρωμάτων.

Το DreamMaker δεν έχει δώσει πολύ περισσότερες πληροφορίες για τις υπόλοιπες δραστηριότητες των 50 τυχερών συμμετεχόντων.

passport2

(Passport to 50)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ