ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και την Κηφισίας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και την Κηφισίας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους

ΙΝ ΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, ξεκίνησε το πρωινό της Δευτέρας 13 Μαΐου, με τον Κηφισό αλλά και το κέντρο της Αθήνας να διαπιστώνονται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οδηγών. 

Η επιστροφή των πολιτών από τις διακοπές του Πάσχα αλλά και το άνοιγμα των σχολείων σήμερα, έφερε και πάλι την κίνηση στις περισσότερες κεντρικές αρτηρίες.

Αναλυτικότερα τα σημαντικότερα προβλήματα στην κίνηση καταγράφονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα και ειδικότερα στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Ρέντη και στην άνοδο από ΚΤΕΛ μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται στην Αθηνών-Λαμίας στον κόμβο της Καλυφτάκη.

Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στην κάθοδο Κηφισίας και Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας.

Screenshot-2024-05-13-090536.jpg

Ειδικότερα μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην Πανεπιστημίου, στην Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας και στην Φιλελλήνων.

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην άνοδο της Β. Σοφίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων, είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το ρεύμα ανόδου Καλλιρρόης – Αρδητού – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Σοφίας.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψους της Αλίμου αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δυσκολίες και στην ανηφόρα του Καρέα προς Κατεχάκη αλλά και στην Αττική Οδό από Μεταμόρφωση προς Κηφισίας.

Η κίνηση στην Αττική Οδό

ξηγφξηφηγξφηγξ

Κίνηση στην Αττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ