ΣΠΟΡ

Τένις: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του Madrid Open - Αποκλεισμός για Τσιτσιπά

Τένις: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του Madrid Open - Αποκλεισμός για Τσιτσιπά

Η πρωταθλήτρια τένις Μαρία Σάκκαρη

AP Photo/Rebecca Blackwell

Συνεχίζει δυναμικά στο τουρνουά τένις Όπεν της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη  καθώς νίκησε την Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς στον δεύτερο γύρο. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν συνάντησε σημαντική αντίσταση από την Στίβενς. Μόλις στις αρχές του πρώτου σετ κατάφερε να… σπάσει το σερβίς της αντιπάλου της.

Τιάγκο Μοντέιρο - Τσιτσιπάς 2-0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γνώρισε την ήττα με 2-0 στα σετ από τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο, και αποχαιρέτησε στην πρεμιέρα του το 100άρι τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να επικρατήσει με 6-4, 6-4 και στα δύο σετ, πραγματοποιώντας την τέταρτη νίκη του ως αντίπαλος με παίκτες του top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά στο court και κατάφερε να πάρει το πρώτο game για το 1-0, χάνοντας μάλιστα μόνο έναν πόντο από τον Μοντέιρο.

Στο δεύτερο σετ ωστόσο ο Βραζιλιάνος πήρε τα πάνω του και με ένα σερί δύο κερδισμένων game πήρε «κεφάλι» κάνοντας το 3-1. Στην συνέχεια κατάφερε και να πανηγυρίσει και το πρώτο σετ του παιχνιδιού με 6-4, με ένα σερί από εκπληκτικά σέρβις σε ποσοστό εκμεταλλευόμενος το break του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ