ΕΛΛΑΔΑ

Τίποτα δεν συγχωρώ, πόνεσα και θα σας πονέσω: Το απειλητικό post για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Τίποτα δεν συγχωρώ, πόνεσα και θα σας πονέσω: Το απειλητικό post για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
(EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)

«Τίποτα δεν συγχωρώ, πόνεσα και θα σας πονέσω». Αυτό είναι ένα από τα κεντρικά post στη σελίδα του εντολέα για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο Facebook.

Δίπλα στις απειλητικές προτάσεις υπάρχει μια φωτογραφία με ένα χέρι να κρατά ένα όπλο και ακριβώς κάτω από την ανάρτηση αυτή, υπάρχει το σχόλιο άλλου κρατούμενου των φυλακών που ενθαρρύνει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου.

Πρόκειται για τον Αλβανό που προκάλεσε το μακελειό στο Μικρολίμανο και μαζί με δυο ακόμη Αλβανούς κακοποιούς έδωσαν την εντολή μέσα από τις φυλακές για το συμβόλαιο εκφοβισμού που κατέληξε στη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου.

IMG 1163 copy

Η κατάθεση στην αστυνομία του δράστη που πυροβόλησε τον Ζαφειρόπουλο αποκάλυψε και άλλα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη μέσα στο δικηγορικό γραφείο. Το ανατριχιαστικό είναι ότι ενώ πυροβόλησε τον δικηγόρο άρπαξε και μέσα από τη τσέπη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου περίπου 50 ευρώ ενώ όπως ήταν ήδη γνωστό στις Αρχές, ο συνεργός του δολοφόνου είχε επίσης αρπάξει χρήματα από τον συνεργάτη του δικηγόρου που βρισκόταν στο γραφείο.

Μάλιστα ο δράστης περιγράφει πως του φώναζε ο συνεργός του μετά τον πυροβολισμό να φύγουν γρήγορα, καθώς φοβόντουσαν ότι θα πατούσε ο συνεργάτης του Ζαφειρόπουλου το μπουτόν της πόρτας και θα κλείδωνε μέσα τους δυο Αλβανούς κακοποιούς.

Ο δράστης της δολοφονίας είπε στις Αρχές ότι έφυγαν με αυτοκίνητο από την Ασκληπιού και αφού τον πήγε ο συνεργός του στην Καλλιθέα χωρίσανε και ούτε τον είδε ούτε τον άκουσε ξανά.

Πώς έφτασε η αστυνομία στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Πάντως προκαλεί απορία ακόμα και σε ανώτατους αξιωματικούς πού μπορεί να βρήκαν τα χρήματα έγκλειστοι κακοποιοί μέσα στον Κορυδαλλό και έδωσαν προκαταβολή 3.000 ευρώ στους εκτελεστές, ενώ τους είχαν υποσχεθεί συνολικά 20.000 ευρώ όταν θα τελείωναν τον εκφοβισμό που κατέληξε τελικά στη δολοφονία.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν εν τω μεταξύ στείλει επείγον σήμα στην Αλβανία καθώς έχουν διαπιστώσει ότι εκεί έχει διαφύγει ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ