ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει τον εθισμό της στο Instagram και μιλά για την κατάθλιψη

Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει τον εθισμό της στο Instagram και μιλά για την κατάθλιψη

Το αστέρι της ποπ μουσικής Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι ακύρωσε πριν από ένα χρόνο την παγκόσμια περιοδεία της και μπήκε σε κλινική για θεραπεία διότι έπασχε από κατάθλιψη, στρες, και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει περισσότερους από 113 εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές στο Instagram, είπε επιπλέονότι τρόμαξε με την εμμονή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλέον δεν έχει την εφαρμογή του Instagram στο κινητό της τηλέφωνο.

Capt

«Καθώς έγινα το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Instagram, τρόμαξα με κάποιο τρόπο. Όλο αυτό με είχε κυριεύσει. Ξυπνούσα και κοιμόμουν με αυτό. Ήταν εθισμός» επισήμανε η Γκόμεζ στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, στο τεύχος Απριλίου.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα τον περασμένο Αύγουστο όταν ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της, λέγοντας πως χρειαζόταν να αποσυρθεί για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη.

Η ίδια περιέγραψε πως υποβλήθηκε σε πρόγραμμα θεραπείας για τρεις μήνες.

«Η αυτοεκτίμησή μου είχε πληγεί. Ένιωθα κατάθλιψη, άγχος. Άρχισα να αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού προτού ανέβω στη σκηνή ή αμέσως μόλις κατέβαινα από τη σκηνή. Βασικά ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή, δεν ήμουν ικανή. Ένιωθα πως δεν προσέφερα τίποτα στους θαυμαστές μου κι εκείνοι το αντιλαμβάνονταν αυτό, επρόκειτο για την απόλυτη παραμόρφωση» αφηγήθηκε η Γκόμεζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ