ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καφέ στο κέντρο της Αθήνας για τρεις γαλάζιους «αντάρτες»

Καφέ στο κέντρο της Αθήνας για τρεις γαλάζιους «αντάρτες»
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήθηκαν τρία πρώην γαλάζια στελέχη τα οποία και τα τρία έχουν θητεύσει ως υπουργοί κατά το παρελθόν, αλλά σήμερα τηρούν διακριτές αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία.

Οι δύο εξ αυτών μάλιστα δοκιμάζουν την τύχη τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές κόντρα στις επίσημες επιλογές του κόμματος ενός ο τρίτος έχει κατηγορηθεί πολλάκις ότι βάζει «πλάτη» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Βουλγαράκη, τον υποψήφιο στη Θεσσαλονίκη Γιώργο Ορφανό και τον συνήθη «ύποπτο» Ευάγγελο Αντώναρο.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έβγαλε φωτογραφία μάλιστα τους δύο συνομιλητές του και χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες έγραψε:

«Γιώργος Βουλγαράκης και Γιώργος Ορφανός πριν από λίγο τα λένε σε γνωστό cafe κέντρο της Αθήνας... Μη με ρωτήσετε τι λέγανε -- δεν μπορώ να σας πω γιατί ήμουν κι εγώ παρών σε μέρος της κουβέντας τους... Άλλωστε και με τους δυό με συνδέουν κοινή διαδρομή και κοινές απόψεις.

Ένα όμως ξέρω. Και οι δυο διεκδικούν με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα κι εμπειρία τη δημαρχία στους δυό μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Ο Βουλγαράκης στην Αθήνα. Ο Ορφανός στη Θεσσαλονίκη.

Εύχομαι και στους δυό Καλή Επιτυχία!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ