ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοτικές εκλογές 2019: Επιστροφή για τον πρώην δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο

Δημοτικές εκλογές 2019: Επιστροφή για τον πρώην δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο

Ο Γιάννης Λαγουδάκος διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία του Περάματος, ενώ έχει διατελέσει δήμαρχος την τετραετία 2002-2006.

«Δήμαρχο επιλέγουμε από την πρώτη Κυριακή - Μην επιτρέψετε σε πλανόδιους να παζαρέψουν την ψήφο σας τη 2η Κυριακή για δικό τους όφελος...», είναι το σύνθημα του υποψήφιου δημάρχου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Λαγουδάκος είναι γεννημένος στην Αθήνα την 1η Μαΐου 1971, πρώην δήμαρχος και μόνιμος κάτοικος του Περάματος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Παράλληλα έχει δύο μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις:

α) στην «Οργάνωση Διοίκησης Τοπικής Αυτοδιοίκησης», και

β) στην «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία». Έχει καταγωγή από τη Μάνη. Διετέλεσε Δήμαρχος την τετραετία 2002-2006 στο Πέραμα, ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΡΑΜΑ - ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», εκλέχθηκε δε στο δημαρχιακό θώκο σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Στη θητεία του, το Σεπτέμβριο του 2003, ως δήμαρχος είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, με την ενέργειά του να προβεί σε διήμερη απεργία πείνας και στην κατάληψη του 4ου νηπιαγωγείου Περάματος, διαμαρτυρόμενος για την μεγάλη καθυστέρηση στην αποπεράτωση του νηπιαγωγείου.

Είχε επίσης απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη δράση του, δίνοντας αγώνες με «κλείσιμο δρόμων» και με κινητοποιήσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα δυσοσμίας των βοθρολυμάτων της Ψυττάλειας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ