ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμέρος: Παρουσιάση του κοστολογημένου προγράμματος παρέμβασης για το Μαρούσι

Καραμέρος: Παρουσιάση του κοστολογημένου προγράμματος παρέμβασης για το Μαρούσι

Περισσότεροι από 1.500 πολίτες έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι», με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο, να απευθύνει ενωτικό προσκλητήριο.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, ο Γιώργος Καραμέρος, μίλησε για τα σχέδια του συνδυασμού του για το Μαρούσι καθώς και για τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να δρομολογηθούν στην πόλη.

«Τριανταπέντε ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές εγκαινιάσαμε το εκλογικό μας κέντρο και παρουσιάσαμε την έντυπη και ηλεκτρονική μορφή του κοστολογημένου προγράμματός μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμέρος.

«Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σοβαρής παρέμβασης. Μετά από 12 χρόνια κλείνει ένας κύκλος για να επανεκκινήσει με νέους ανθρώπους», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

Το κρίσιμο, όπως επεσήμανε ο κ. Καραμέρος είναι ότι «οι πολίτες εμπιστεύονται την παράταξη "Ενωμένο Μαρούσι" στην προσπάθειά της να προχωρήσει χωρίς κομματικές κατευθύνσεις».

«Να προχωρήσουμε χωρίς κόμματα. Άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες που θέλουν ένα Μαρούσι σε φάση επανεκκίνησης» κατέληξε ο κ. Καραμέρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ