ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Σήμερα παρουσιάζουν τα ευρωψηφοδέλτιά τους ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι

Ευρωεκλογές 2019: Σήμερα παρουσιάζουν τα ευρωψηφοδέλτιά τους ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)

Τα ευρωψηφοδέλτιά τους παρουσιάζουν σήμερα Κίνημα Αλλαγής και Ποτάμι.

Η Φώφη Γεννηματά, η οποία χτες από το Αγρίνιο ανέβασε τους τόνους και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ σήμερα στις 18:30 στον πολυχώρο «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34).

Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Ποταμιού θα γίνει στο ανακαινισμένο «Άλσος» του Πεδίου του Άρεως, στην αρχή της Ευελπίδων, το μεσημέρι (13:30).

Μάλιστα, η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Νέο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο για το ΚΙΝΑΛ

Στις δηλώσεις της χτες, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «ιδεολογικό αχταρμά», ο οποίος οδηγεί προς τα πίσω τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως η προηγήθηκε η αναδιάρθρωση του φορέα σε οργανωτικό επίπεδο, η οποία ολοκληρώθηκε με την εκλογή γραμματέα και Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο.

Το νέο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο αριθμεί 21 μέλη συν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, τον Γραμματέα της ΚΟ, Βασίλη Κεγκέρογλου και τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος επανεξελέγη με 168 ψήφους.

Εξελέγησαν κατά σειρά οι: Γιώργος Καμίνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Μανώλης Όθωνας, Θόδωρος Μαργαρίτης, Κατερίνα Μπατζελή, Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Παύλος Χρηστίδης, Γιάννης Βαρδακαστάνης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Γιώργος Μπουλμπασάκος, Τόνια Αντωνίου, Έφη Χαλάτση, Μιχάλης Καρχιμάκης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Συλβάνα Ράπτη, Αφροδίτη Παπαθανάση, Χρήστος Πρωτόπαπας, Ευτυχία Θάνου, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ