ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ήρθε η ώρα των πολλών»: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

«Ήρθε η ώρα των πολλών»: Το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI/ANDREA BONETTI

Νέο σποτ ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων της Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας έναν μίνι-απολογισμό του κυβερνητικού έργου τα τελευταία χρόνια.

Στο τηλεοπτικό σποτ, διάρκειας 10 λεπτών, γίνεται μία ανασκόπηση όλων όσων έχει επιτύχει η κυβέρνηση από την εκλογική νίκη της και ύστερα, ενώ παρατίθενται – σε αντιπαραβολή – όλες οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που διαψεύστηκαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τις νίκες του σε όλους του τομείς – έξοδος από τα μνημόνια, οικονομία, μεταναστευτικό – κάνει ειδική μνεία στις δηλώσεις του πάπα Φραγκίσκου για τον Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με το προσφυγικό και αναφέρεται στην επίλυση του Μακεδονικού.

Το δεκάλεπτο βίντεο κλείνει με μία δήλωση του πρωθυπουργού, ο οποίος τονίζει:

«Στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μία νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα και τις γενιές του αύριο. Για να σωπάσουν οριστικ΄΄α αυτοί που μας χρεοκόπησαν. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά, τώρα που εννοούμε δυνάμεις και παίρνουν το μέλλον στα χέρια μας. Τώρα που ήρθε, επιτέλους, η ώρα των πολλών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ