ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: «Να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε» τόνισε ο Παυλόπουλος

Εκλογές 2019: «Να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε» τόνισε ο Παυλόπουλος

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί προσήλθε στο εκλογικό κέντρο στο Ψυχικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

«Σε μια περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού και ρατσισμού επιβουλεύονται ευθέως και απροκαλύπτως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και επιχειρούν να το κατεδαφίσουν, σε μια περίοδο κατά την οποία άλλοι λαοί χωρίς να έχουν υποστεί θυσίες εγκαταλείπουν δυστυχώς το σκάφος της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι ταξίδευαν σε αυτό με σημαίες ευκαιρίας, είναι η ώρα εμείς οι Έλληνες με την ετυμηγορία μας να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, για την ενοποίησης της Ευρώπης, προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί. Όχι μόνο για τους λαούς της αλλά για να διαδραματίσει ένα δημιουργικό, πλανητικό ρόλο, ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Δείτε όλες τις εξελίξεις των Εκλογών 2019 στο liveblog του CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ