ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Με το... αριστερό ψήφισε η Κατερίνα Νοτοπούλου

Εκλογές 2019: Με το... αριστερό ψήφισε η Κατερίνα Νοτοπούλου
EUROKINISSI

«Σήμερα ανοίγει οριστικά ο δρόμος για το μέλλον», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 34ο δημοτικό σχολείο, στο κέντρο της πόλης.

Η υποψήφια δήμαρχος ευχήθηκε οι Θεσσαλονικείς να εμπιστευτούν την ίδια και την παράταξή της για «να σχεδιάσουμε την πόλη συμμετοχικά, μία Θεσσαλονίκη εύκολη, μία Θεσσαλονίκη δίκαια, μία Θεσσαλονίκη αλληλέγγυα, με ανοιχτούς ορίζοντες, μια πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη, χωρίς κανενός είδος αποκλεισμούς».

«Σπουδαία ημέρα η σημερινή. Σήμερα κλείνει ένας όμορφος αγώνας που δώσαμε με αξιοπρέπεια, δύο μήνες τώρα, κι ανοίγει οριστικά ο δρόμος για το μέλλον. Σήμερα οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν και τις δυνάμεις του παρελθόντος που καθήλωσαν την πόλη για δεκαετίες και ανοίγουμε νέους δρόμους, νέους ορίζοντες για την πόλη», τόνισε η κ. Νοτοπούλου.

«Σήμερα, εμείς, με την ψήφο μας παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Εύχομαι και πιστεύω πως οι Θεσσαλονικείς θα στηρίξουν, θα εμπιστευτούν την πρότασή μας όπως της αξίζει για να φτιάξουμε, να σχεδιάσουμε την πόλη συμμετοχικά, μία Θεσσαλονίκη εύκολη, μία Θεσσαλονίκη δίκαια, μία Θεσσαλονίκη αλληλέγγυα, με ανοιχτούς ορίζοντες, μια πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη, χωρίς κανενός είδος αποκλεισμούς», σημείωσε.

«Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία και απόψε γιορτάζει η Θεσσαλονίκη. Με τη νίκη, με τη νίκη των πολλών», κατέληξε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ