ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του αντιδημάρχου Νάξου σε εκλογικό αντίπαλο

Εκλογές 2019: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του αντιδημάρχου Νάξου σε εκλογικό αντίπαλο
Naxos Times

Μόνο ομαλή δεν ήταν η εκλογική διαδικασία στη Νάξο που σημαδεύτηκε από καταγγελίες για ξυλοδαρμό, μηνύσεις και κατηγορίες.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε», την Παρασκευή το μεσημέρι ενώ δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, μοίραζαν φυλλάδια στους πολίτες, τους πλησίασε ο Μανώλης Πολυκρέτης, αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τους επιτέθηκε λεκτικά, παίρνοντάς τους στο κατόπι, ενώ στη συνέχεια, χειροδίκησε εναντίον της γυναίκας της αντίπαλης παράταξης.

Όπως καταγγέλλει η ίδια αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, ο Μανώλης Πολυκρέτης την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε κάτω στο δρόμο, με αποτέλεσμα η ίδια να καταλήξει στο νοσοκομείο.

«Ένιωσα ένα χέρι από πίσω μου να με πιάνει από τα μαλλιά πολύ βίαια και να με πετάει κάτω. Εκείνη την ώρα το μόνο που μπόρεσα να κάνω, ήταν να βάλω τα χέρια μου μπροστά για να μη χτυπήσω στο πρόσωπο. Ήταν πολύ βίαιος», ανέφερε η γυναίκα η οποία προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του Μανώλη Πολυκρέτη.

Ο ίδιος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αφού ενημερώθηκε πως σε βάρος του είχε ασκηθεί μήνυση, πέρασε αυτοβούλως μαζί με το δικηγόρο του το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Νάξου, όπου και συνελήφθη. Λίγο αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, αρνείται κάθε κατηγορία, επιμένοντας πως δεν έχει τίποτε να φοβηθεί και να κρύψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ