ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSΙ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 15:00 και ολοκληρώθηκε στις 16:30, έγινε μια πρώτη αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας και εκτίμηση του αποτελέσματος.

Πρόκειται για μια διαδικασία που συνηθίζεται στο κόμμα, σε κάθε εκλογές.

Να υπενθυμίσουμε πως το πρωί ο πρωθυπουργός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 172ο δημοτικό σχολείων Αθηνών στην Κυψέλη.

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους, τις περιφέρειες και τους εκπροσώπους που θα στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο. Είναι όμως και ώρα και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Τα μην αφήσει καμία χαραμάδα καμία κερκόπορτα σε κανένα την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανένα είτε εντός είτε εκτός της χώρας. Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου», ήταν το μήνυμά του.

Δείτε όλες τις εξελίξεις των εκλογών στο live blog του CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ