ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές!» - Το νέο σποτ του Νάσου Ηλιόπουλου

«Σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές!» - Το νέο σποτ του Νάσου Ηλιόπουλου
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο τωνδημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων με τo συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη» Νάσος Ηλιόπουλος, με νέο του σποτ καλεί τους πολίτες «να σπάσουν την παράδοση, να ζωντανέψουν τις γειτονιές».

«Σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές! Στις 2 Ιουνίου ψηφίζουμε Ανοιχτή Πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ν. Ηλιόπουλος στο προεκλογικό σποτ που είναι γυρισμένο στην πλατεία Μοναστηρακίου.

«Ο δεύτερος γύρος κρύβει πάντα εκπλήξεις, πάντα μπορεί να βγάλει διαφορετικές δυναμικές», δήλωσε ο κ. Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

Ο κ. Ηλιόπουλος, σημείωσε ότι ναι μεν πρόκειται για μία δύσκολη μάχη, αλλά ήδη η πρώτη ανατροπή έχει ήδη γίνει, καθώς όπως είπε κάποιοι δεν τον έβλεπαν καν στον δεύτερο γύρο.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο , την Κυριακή οι πολίτες θα ψηφίσουν για δήμαρχο, με υπαρκτό το δίλημμα ανάμεσα σε δύο υποψηφίους και κάλεσε τους κατοίκους της Αθήνας να πάρουν θέση στο εξής ερώτημα:

«Αν κάποιος είχε ένα αντιδήμαρχο που είχε 40 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τεχνικά έργα και από αυτά είχε καταφέρει να χρησιμοποιήσει μόνο τα 2 εκατομμύρια και να αφήσει και την πόλη σκοτεινή, θα τον επιβράβευε; Νομίζω ότι κανένας λογικός άνθρωπος σε αυτήν την πόλη δεν θα τον επιβράβευε»,

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, δήλωσε ότι έχει επιλέξει να επιβραβεύσει και να εκλέξει τέτοιους ανθρώπους μέσα στο συνδυασμό του, ανθρώπους που όπως είπε, «ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα της Αθήνας».

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε επίσης ότι η Αθήνα χρειάζεται ρήξεις και συγκρούσεις για να επιλυθούν κάποια ζητήματα και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν «την επιλογή που σπάει την παράδοση της εγκατάλειψης, σπάει την παράδοση του να συνεχίσουν ως έχουν τα πράγματα, να κάνουν την επιλογή ενός ανθρώπου από την πόλη που μπορεί να δουλέψει για αυτήν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ