ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Παραδέχτηκε την ήττα του στη Θεσσαλονίκη ο Ταχιάος

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Παραδέχτηκε την ήττα του στη Θεσσαλονίκη ο Ταχιάος
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Μεγάλο προβάδισμα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα έναντι του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης δίνουν τα επίσημα αποτελέσματα του υπ. Εσωτερικών με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 64%. Μάλιστα, υποψήφιος της ΝΔ παραδέχτηκε την ήττα του.  

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο κ. Ζέρβας προηγείται με ποσοστό 67,08% και ο κ. Ταχιάος βρίσκεται με 32,92%.

Capture

«Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Ταχιάος συναισθηματικά φορτισμένος συμπληρώνοντας πως ο πατέρας του έχει μάθει και να κερδίζει και να χάνει.

«Επέλεξα να κάνω έναν αγώνα που η βασική του λέξη ήταν υπεύθυνα και πίσω από αυτή ήταν η λέξη αξιοπρέπεια γιατί είναι αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη», σημείωσε ακόμα ο κ. Ταχιάος.

«Έμεινα πιστός στις αρχές μου, έμεινα πιστός στις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα όσο πιο δυνατά μπορούσα», είπε τέλος φανερά συγκινημένος, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος «είναι εδώ για τη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Ταχιάος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αλλά και όλους τους εθελοντές και ψηφοφόρους για τη στήριξη τους, όπως αναφέρει το voria.gr.

Αποχωρώντας από το εκλογικό του κέντρο χαιρέτισε έναν-έναν τους υποστηρικτές του που έσπευσαν να τον συγχαρούν εγκάρδια για τον αγώνα.

Επισημαίνοντας ότι έχει ακόμα τη μεγαλύτερη ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο, υπογράμμισε ότι είναι «στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη, οποιουδήποτε δέχεται να συνενώσουν δυνάμεις για το καλό της πόλης».



Παρακολουθήστε στο CNN Greece όλες τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, τις δηλώσεις αλλά και τις αναλύσεις.

Μέσα από την εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Στη θεματική ενότητα του CNN Greece για τις εκλογές μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις που αφορούν τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές αλλά και συνεχή ροή των αποτελεσμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ